• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OTAVAThe Boys, Gen V - Oi cunt !
    Diskuze o vytecnem serialu The Boys a spin offech jako Gen V. Taky trochu o Karlu urbanovi a mleku.

https://www.youtube.com/@voughtintl
    rozbalit záhlaví
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    CLAVEN: Este se plánuje nejaky Mexiko a údajně další série ze začátku Voughtu.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    FRK_R23: ja skôr myslím, že si nerozumieme, lebo ty si čítal len prvé zošity a nevieš, čo konkrétne myslím :P
    Si to kľudne dočítaj a môžeme sa baviť o konkrétnych veciach, proste v druhej polovici mi niektoré veci išli dosť proti srsti (politika a ani nie tak vtipné alebo nekorektné, ako skôr hrozne neinformované veci o menšinách), ale YMMV samozrejme.

Inak má komiks aj mnoho svetlých momentov a až tak hrozne som pri rereade minulý rok netrpel. Minimálne z toho vyšiel fakt dobrý seriál, vlastne dva seriály :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    CLAVEN: Oi, cunt!:)

Hele nevím, celý je to brutální a řešit dnes nekorektní vtipy na teplouše mi prostě přijde zbytečné přecitlivělý.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    FRK_R23: sranda je, keď je niečo vtipné. Keď je niečo len hlúpe/nenávistné, to neviem či má nejakú hodnotu.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    CLAVEN: Sranda musí bejt i kdyby fotra vẽšeli :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    FRK_R23: toto je o dosť horšie a tak sa mi vidí, že aj Ennis to niekde spätne negatívne komentoval
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    CLAVEN: Vtipy na negry a buzny jsou v pořádku!:D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    FRK_R23: asi na to máme inú citlivosť, ale tie problematické veci sú skôr tak v druhej tretine a ďalej (je tam veľa homofóbie a tak).
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    CLAVEN: Četl jsem to relativně nedávno a nepřišlo mi že by zestárlo nějak špatně.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Najnovšiu epizódu som ešte nevidel, takže nič :D
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    A co si myslis o tom tresu ruky ktery se prenesl zpet ?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    OTAVA: áno, je super
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Sledujete nekdo aktualni radu Gen V?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    FRK_R23: komiks vôbec nezostarol dobre bohužiaľ. Ja som ho čítal prvýkrát asi v 2013, keď bol akurát dokončený, a vtedy mi to ešte tak neprišlo, ale je tam strašná hromada cringe vecí, za ktoré sa aj Ennis podľa mňa spätne hanbí. Seriál sa vydal úplne inou cestou a je to dobre. Ostatne podobne odlišnú adaptáciu mal aj iný Ennisov komiks, Preacher, ktorý síce zostarol o dosť lepšie ako TB, ale aj tak bol seriál lepší ako pôvodný materiál :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    CLAVEN: Jen ze zvědavosti :) Já jsem četl jen první dva sešity a je to samozřejmě jiný. Nicméně mi to nevadí, celkem chápu ty volby a důvody proč ten seriál nejde stránku po stránce podle komixu:)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    FRK_R23: áno, prečo?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Mimochodem mate nekdo tipy na to co se stalo s Ashley ? Je v jedne epizoge Gen V zminena neprimo :-)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Pak jeste existuje animovana serie The boys "Diabolical" ktera taky neni spatna, je tam dost lore
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Gen V jsem ještě nezkouknul, sosnu :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Mam jednu teorii ohledne Starlight - ona vlastne cerpa svoji silu ze svetla a homelanderuv laserovy pohled je vlastne silne koncentrovane svetlo. Myslite ze by ji mohl "nabit" na takovou uroven ze by ho pak byla schopna zabit ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam