• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEVERCAKWhere Winds Meet / 燕云十六声
    Diskuze o novém akčním RPG – epické wuxia adventuře zasazené do období konce dynastie Tang v Číně. Sdílejte dojmy, tipy k soubojům, průzkumu otevřeného světa, lore, technické postřehy, kočičky a všechno, co s touhle hrou souvisí.
    rozbalit záhlaví
    BLEMTA
    BLEMTA --- ---
    BIMBAS: Stačí dát klávesu ESC a pod ikonou profilu bude něco jako "Online mode" a tam můžeš přepnout zoět na "Solo mode".

Jinak na to, že je to hra zdarma, tak je tam opravdu spoustu kontentu a další má přibývat. Mám nahranáno cca 50 hodin a furt nemam udělané všechny questy.
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    Tak po stazeni steam verze, ktera se bez jakehokoliv erroru nepustila… a pote stazeni jejich launcheru a lite verze, ktera se take nespustila… ovsem alespon s pop-up zpravou, jsem zjistil ze moje stara generace i7 nepodporuje AVX…

Takze pokud se nerozhodnou to obejit, tohle si nezahraju :[
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ja to nainstaloval tak nejak z plezíru a mam tu prvni mapu taky nejak probehlou. Celkem pekne to je. Jenom teda netusim jak se dostanu k normalnimu hrani zpet, protoze jsem se pripojil k nejake asi online aktivite kde se hazeli rajcata a zelí na odsouzence a mapa je uplne jina. Jsem v tomhle lama, trochu me tam ubiji dalsi a dalsi mechanismy. Naposledy tam na nejakem paloucku probialo nejake meditovani co jsem vubec nepobral na co je :D
    VEVERCAK
    VEVERCAK --- ---
    Vítejte v jianghu, přátelé. Včera jsem dokončil první kapitolu příběhu a jsem oficiálně chycenej. Skoro mě to baví víc než genialita Vávry Kingdom Come 2, to mě mrzí, ale už je to tak!
    ESING
    ESING --- ---
    Free to play, docela hustý. Zajímalo by mě, co je v tom za háček :D

Člověk si řekne, že si zahraje i jinou hru, ale nejde to prostě.
    ALMASIUSREX
    ALMASIUSREX --- ---
    https://www.wherewindsmeet.cz/ - doporučiji se přidat k naší guildě :)
    TORI
    TORI --- ---
    Vítejte a ať se vám tu líbí.

Můžete pozvat své přátele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam