• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RIDDIMSURFERThrifting na Vinted
    Vase skusenosti z thriftingem na stranke Vinted...

- klub urceny na zdielanie skusenosti z stranky Vinted, na co si davat pozor, co sa vam tam ked tak prihodilo...
    - fotky co ste si tam kupili...

PROSIM NIE INZERATY!!! (Na to tu je trziste)

Zoznam NYXaku na Vinted (chces pridat na zoznam DM -> RIDDIMSURFER)
    ID RIDDIMSURFER
    rozbalit záhlaví
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    KULA: bacha nech tomu neprepadneš, je to dobrá zavislosť :D a gratulujem k prvému kousku ;)
    KULA
    KULA --- ---
    Nikdy jsem si nekoupil oblečení ve frcu, až dnes a sakra :D nemůžu se dočkat doručení!

RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    ANGELINE: jo no lidi su spekulanti, daj stare fotky a potom sa s nima hadaj :(
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    RIDDIMSURFER: Jen jsem to preletla. Nekdy se to pozna fakt blbe z tech fotek, staci byt sikovny. Baba mi prodala takhle uplne jeden seprany svetr za 600, co jsem hned dala do sberneho kontejneru. Na jejim profilu vse vypada krasns.
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    ANGELINE: tak to uz je uplne iny level :D a vypadalo to oblecenie aspon ze by to mohlo bejt real? tie carhartt bundy vypadaju celkem real a ked clovek nevie ako funguje kod na etikete tak to ide tazko poznat. ale v realu som to nikdy nedrzal tak tazko povedat ci aj kvalita je podobna ako original alebo je to poznat na dotyk
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    RIDDIMSURFER: Zrovna na FB ukazovali borku, co prisiva na obleceni cedulky COS, Massimo Dutti apod a vydava za originaly. Jojo.
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    tak dnes som zas nahlasil prodejce z fake carhartt jackets a pdpoved bola rovnaka ako vzdy:

RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    Dnes som zas nasiel “zloedejinu” ked uz sa nam blizi leto :) a co ste si nedavno ulovili vy?

RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    MOGUCAN: posielaj to cez polsku postu na zberne miesto zasilkovny vo Varsave, aspon tak som to pochopil ja... a pak to ide autom do cz. takto mi prisiel kazdy jeden balik z polska cez vinted
    MOGUCAN
    MOGUCAN --- ---
    RIDDIMSURFER: v PL nemaji Zasilkovku? v tom pripade maji nejak vyborne vyresy alias pro mistnoho prepravce, protoze jsem pres Vinted kupovala neco z PL a prislo mi oznameni ze Zasilkovny, ze to prijali, pak dlouho nic, a pak se to vynorilo v Zasilkovnovem trackovani v CR
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    ANGELINE: carhartt je nejlepsi :) taky sem toho kupil uz moc :D
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    RIDDIMSURFER: uuu Carharrt, to mi nedělej! :D Zrovna kupuju od jedné Polky jednu khaki mikinu. Ale volnější pánská by se též hodila.
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    mna bavi zas tento polak, ma tam hodne veci na moj vkus… a uz som aj od neho nieco kupoval…

https://www.vinted.cz/member/305887695-bohda9
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    MOGUCAN: tak v polsku prave tiez memaju zasilkovnu ale v madarsku a rumunsku ano, tak by som cakal ze to bude prepojene aspon tam
    MOGUCAN
    MOGUCAN --- ---
    RIDDIMSURFER: tady zelezna opona stale plati. problem je zejmena ne/propojeni shipping sluzeb.
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    Tuhle paní mám ráda, má velikost 40/42 a hodně pěkné věci) Taky dobrou kosmetiku a věci na děti. Buď je shopaholička, bydlí u outletu, bohatý manžel, nevím přesně, ale má toho hodně a dobré.

https://www.vinted.cz/member/75328054
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    GRETKA: jen Polsko a Slovensko; Poláci tam mají i Itálii a Chorvatsko/Slovinsko (buď jedno, nebo druhý, nebo oboje)
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    GRETKA: Pobaltí též? Vidím Polsko a Slovensko.
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    GRETKA: zaujmave ako to maju prepojene na regiony, tiez by som cakal ze bude cela europa prepojena :(
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    CANEBRA: Zablokovali mi český účet protože jsem tam dala fr kartu 🤦🏻‍♀️😬🤷🏻‍♀️
    Už jsem to pak nezkoušela. Žiju ve Francii ale někdy by se mi hodilo koupit něco i v ČR… oni to různě propojují. Ve fr se dá koupit od Portugalska- Španělska - Irska - Itálie až po Německo a Rakousko. Ale ČR - Fr ne. Vy zase máte Polsko a Pobaltí.

Balíky co ztratila pošta mi vždy proplatili.
    Ale i tak to naštve, protože když člověk hledá a najde dvakrát !! protože mám dvojčata a přijde to jen od jednoho prodejce a druhý balík se ztratí… 😣 protože se prostě hádají “mami to chci taky”…
    Pak zbývá kupovat od rodičů dvojčat…
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam