• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RIDDIMSURFERThrifting na Vinted
    Vase skusenosti z thriftingem na stranke Vinted...

- klub urceny na zdielanie skusenosti z stranky Vinted, na co si davat pozor, co sa vam tam ked tak prihodilo...
    - fotky co ste si tam kupili...

PROSIM NIE INZERATY!!! (Na to tu je trziste)

Zoznam NYXaku na Vinted (chces pridat na zoznam DM -> RIDDIMSURFER)
    ID RIDDIMSURFER
    rozbalit záhlaví
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    GRETKA: jen Polsko a Slovensko; Poláci tam mají i Itálii a Chorvatsko/Slovinsko (buď jedno, nebo druhý, nebo oboje)
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    GRETKA: Pobaltí též? Vidím Polsko a Slovensko.
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    GRETKA: zaujmave ako to maju prepojene na regiony, tiez by som cakal ze bude cela europa prepojena :(
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    CANEBRA: Zablokovali mi český účet protože jsem tam dala fr kartu 🤦🏻‍♀️😬🤷🏻‍♀️
    Už jsem to pak nezkoušela. Žiju ve Francii ale někdy by se mi hodilo koupit něco i v ČR… oni to různě propojují. Ve fr se dá koupit od Portugalska- Španělska - Irska - Itálie až po Německo a Rakousko. Ale ČR - Fr ne. Vy zase máte Polsko a Pobaltí.

Balíky co ztratila pošta mi vždy proplatili.
    Ale i tak to naštve, protože když člověk hledá a najde dvakrát !! protože mám dvojčata a přijde to jen od jednoho prodejce a druhý balík se ztratí… 😣 protože se prostě hádají “mami to chci taky”…
    Pak zbývá kupovat od rodičů dvojčat…
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    ANGELINE: mne take nic ako novemu prodejci nedali 🤷🏼‍♂️
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    RIDDIMSURFER: Jojo, nekdy je vikendova akce. Nebo kliknes a u uzivatele to nabizi dopravu zdarma. Nevim presne, kdy to tomu cloveku daji. Jestli novym uzivatelum, aby podporili jejich prodej, nebo podle jakeho klice.
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    ANGELINE: zdarma postovny jo? to som este nevidel ale som tam vlastne len par mesiacou :)
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    Ochrana kupujícího je imho k hovnu. Je to spíš poplatek Vintedu za využití služby. Balíkovna prohodila balíky, paní přišlo něco jinýho, hrnek se ztratil v nenávratnu. Kurýr prostě nalepil blbej štítek. Vinted mě poslal do prdele. Musela bych řešit s Českou poštou. Což mi kvůli drobným za to nestálo.

Pak už jsem jinde na nyxu psala, jak mě serou všichni, co obchází tlačítko. Někdo je paranoidní, že nechce dávat službě svoje údaje, někdo je prostě vychcanej. Obecně mám naštěstí spíš kliku, až na jeden svetr Tommy Hilfiger, co byl sepranej, že se dal použít leda jak hadr na podlahu.

S Polkami dobré zkušenosti zatím, jsou lepší obchodnice, dají slevu, chtějí prodat. Sama slevu dávám, pokud to není třeba o půlku ceny.

Prodala jsem úspěšně třeba i iPhone do Bruntálu, uf.

Sere mě, že se člověk těžko dozví, když je jednou za uherský rok zdarma poštovné. Občas mívají zdarma poštovné i někteří uživatelé, ale taky se to nedá vysledovat, až po rozkliknutí.
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    MOIRAIN: je to real ale prej este horsi nez vinted
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    RIDDIMSURFER: sellpy na mne tuhle vylezlo při hledání čehosi a vypadalo to jako podvodný obchod, tak jsem rychle vycouvala
    CANEBRA
    CANEBRA --- ---
    RIDDIMSURFER: Ano, údajně šlo o tak flagrantní porušení pravidel, že nemám nárok ani na odvolání no :)
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    LISKAAUDREY: jo vlastne mas pravdu, mna zmatlo ze tam ukazuje dve ceny pokazde... pekna svinarna ze ti to nevratili :(
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    RIDDIMSURFER: Ne, ta se plati imo automaticky…
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    LISKAAUDREY: coze? jde to i bez toho koupit ne? a kdyz to mas tak nechapu uz uplne ze ti to nevratili :(
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    RIDDIMSURFER: no bez te to nekoupis :D to je na tom to wtf :D
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    LISKAAUDREY: ty si ji nemala? tak to je ale chyba no :( ja to platim vzdy
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    RIDDIMSURFER: “Ochrana kupujicich” no… ./
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    LISKAAUDREY: ul;et ze ti to ale teda nevratili ked si mala jasny dvokaz ze su to ine boty :( peniaze urcite maly u seba stale takze stacilo vratit platbu, to je hnus velebnosti teda
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    RIDDIMSURFER: Jj. Uplne jine boty. :/ Visco kdybych videla na fotkach tohle tak to v zivote nekoupim… ale nasrala me ta podpora teda :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam