to rusty_ absolutně souhlasím člověk kdyby se sedřel a padnul na nadržku a party byla nej na světě stejně se najde nějakej vochechulák z čech kterej má akorát tak plnou hubu keců.... fakt mi to prijde trapny... jak se lidi tady navážej do všech co něco dělaj, sami dělaj hovno a přitom pruděj.... jak říkám já zvedněnete prdel a udělejete si party a pak si můžem říkat.. fakt mi serete s tím vaším disrepkem k ostaním a klidem, který když ste tahali kačera na dvorku a čuměli na teletabies tak dělali party vo kterych vy můžete jen snit... takže takfakt nechápu po tom co jsem viděla na acid pioneers, na movement campu co chcete, udělejte si svoje party se svejma djma, se svym soundem... podle mě člověk kterej je soudnej a má repsekt k sobě i sotatním si nedovolé kriitizovat někoho kdo dělá scénu skoro 15 let.. fakt ste nemožný a už mi to zas začíná srát... hovno děláte a jen mektáte... a pak lezete přes plot áby ste si nemuseli zaplalti 100 kč... fakt tohle je možný je n u nás a víte proč protože olidi jako vy zničili UNDERGROUNDOVOOU KULTURU... těma svjema posranejma kecama, já sama toho mám dost... pravda je nechces tak tam neleze kdo se má dívat na votrávenje ksicht nějakýho votrávenýho spratka... ais tak.. stejně tohle je parts pro dospělí a ne pro děti..,nazdar