report breakfest 2009 16.7.2009 - 20.7.2009 PŘÍCHOVICE U PŘEŠTIC
v pondeli sem se vratila z brejkfestu. prijela sem tam ve ctvrtek vecer, a myslela sem si ze vychytam misto na karu hodne blizko. ale- mela sem uz moznost zaparkovat nejbliz kilak a pul od vstupu na hlavni louku/ostrov - protoze prede mnou stali uz samy cizi auta / talosi, rakusaci, holandani, anglani, frantiku milion... ctvrtek vecer a nedele vecer to byla v podstate cizi kalba... nas par cechu (krom poradajicich) jsme tam tvorili takovy prirozeny smečky.... a brejkovali všude 5 kilometru kolem hlavniho stanu...
rikam - ani nemusim jezdit na kalbu do ciziny, pac cizina prijela k nam za plzen... :-D
na vikend dorazili pracujici z prahy, cimz kempovani podel cesty vytvorilo iluzi takovyho hnizda, ktery se zda byt tim krutejsi, cim vic se blizis k bednam...
kdo hral? nejlepsi je pro me teda pani ixie, tu sem si tam uzila bohate, behem tech 5 dnu nekolikrat, ale celkove sem si uzila hlavne do sytosti rozlicnejch live setu a masinek (mala vytka organizujicim: jakozto dementni tancujici bych uvitala kdyby byl nekde casteji vesenej line-up - nasla sem ho jen v nedeli vecer, jinak celou dobu nikde a ty cizince ja nepoznam...)
kdo koupil u vietnamcu holiny za kilo (jako ja) uzil si party 100/10
(bez holin to neslo, pac sebelepsi pohorka dyz se ti ponori dvacet cm do bahna je na prd)
jo a - dyz sme sli ve ctvrtek vecer na prvniho panaka - bar s rumem RON BOTRAN (kdo je rumovej, jako ja, ten ceni) za 50 a k tomu - fer ohen zdarma .... to te ty tri kila za vstup prestanou hned bolet....
jo a piti ani psi na voditkach samozrejme nikdo nekontroloval... ale lidi ty voditka castecne dodrzovali, takze psi bitku sem za 5 dni videla jen jednu a dvakrat do me naky psi narazili ale v pohode... se psama to bylo jednoznacne lepsi nez loni na ty morave... (tam me naky psisko cvicne kouslo za behu, dodneska mam na noze u kotniku malou jizvu od zubu, a podobnych veci se loni stalo vic a horsich)