• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRISKADebordelizace domácnosti
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    pekne sem si poskladala spodni pradlo do kosicku do takovych "valecku" a vlezou se do vymezeneho mista mnohem lip, nez jen "prelozeny" a taky je lip vidim a nejsou ty spodni schovane. uvedomuju si jak mam moc kalhotek, kterym se vyhybam a par tech, ktere si setrim na vandry.

a sehnat padnouci bavlnene je uplne nerealne:(

vysledek? vyprane nevhodne po noseni vyhodim, projdu co zbylo, zjistim, zda s tim rozumne vystacim a pripadne dokoupim ty mega drahe moose, co mi ale perfektne sednou. nebo zjistim, ze i s cca 25 kusy kalhotek se da zit:D

kolik spodniho pradla staci v pohode vam?
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    SHARKIE: my zatim stihly jen obleceni... i tak to byla akce na 1,5 soboty ve dvou...

jak pises, clovek nozna nevidi vlastni stav ale toto hodne otevre oci
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    KRISKA: Jo, preberanie ocovych veci po smrti, mi v par smeroch otvorilo oci a celkovo dost pomohlo. Este ma caka prebrat jeho dielnu. Ta nejak zostala na potom.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    RUTHER: ahaaa ja cetla "nepouzitelne" moje chyba.

diky!

aneb vyklizime pozustalost... pres 10 lety zemrel jeji druhy obyvatel q vse bylo zako zervovano + pridano. vyklizime tedy 2 pozustalosti v jednom prostoru...

masakr. ultra masakr. mentalita: nosit vse do roztrhani je super, ale kdyz k tomu kqzdy rok pribude hromada novych veci...

myslim, ze tatinek mel tak 3x vic obleceni nez ja a to mel monterky do prace, rifle na slusno a obcas oblek...

15 nikdy nerozbalenych trik z prace kde uz 20 let nedelal, 20 let nerozbaleny krabice kdyz se rodice pred 20 lety stehovali sem... jen rozpouzivane rucniky jsou pro 4 domacnosti s nekolika detma minimalne...

nejak to na me dolehlo a to su krecek po tatinkovi... ale ta tiha vsech tech veci v pozustalosti mi pomaha videt, ze doma fakt musim neco delat... neschranovat vse na pozdeji a tak...
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    KRISKA: Bordel, například:
    1) papíry, ty chce prozkoumat
    2) vypsané fixy
    3) především rozbité a už nepoužitelné předměty
    použitelný, například:
    1) výpisy za energie
    2) píšící fixy
    3) prostě, ještě, použitelné předměty
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    RUTHER: jaky je rozdil mezi bordelem a nepouzitelnym?
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    Třídění úklidu místnosti:
    1) vezmi 2 pytle a jednu krabici
    2) postupuj po obvodu zleva doprava
    3) sklo dávej zvlášť, jedno bezpečné místo
    4) třiď na bordel (1. pytel), použitelné (2. pytel) a památkové předměty (krabice)
    5) smeť, co zbyde doprostřed a vyhoď
    (tm) trojitě tříděná debordelizace
    TORI
    TORI --- ---
    Vítejte a ať se vám tu líbí.

Můžete pozvat své přátele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam