• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRISKADebordelizace domácnosti
    VIDA
    VIDA --- ---
    IDLE: To samozřejmě :D Akorát nedopadni jako já - mám taštičku asi na každej den v roce a na svátky dvě :D Ale furt si říkám, že je to menší problém než chlastat.
    IDLE
    IDLE --- ---
    IDLE: (Mám dvě. Jedné říkám kápézetka, jsou tam takové ty věci pro jistotu: hadřík na brýle, zavírací nůž, pár tampónů, Ibalgin, náplasti, rezervní dvoustovka a tak. Druhé je pouzdro na diář a psací potřeby. Další věci házím do látkového pytle, ale myslím, že taštička navíc by to taky pěkně řešila.)
    IDLE
    IDLE --- ---
    VIDA: Potřebuju víc taštiček! :)
    VIDA
    VIDA --- ---
    VIDA: Inbox. Kdo nepotřebuje v kabelce LEGO, jako by nebyl/a.

VIDA
    VIDA --- ---
    Střídám malý kabelky, kam se moc nevejde a pracovní kabelku/batoh. Používám takový ty taštičky na nezbytnosti. Babička tomu říkala neceser, of course. S těma se kabelky střídají líp. I když mám občas něco dvojmo a stejnak něco nemám, tak to zhruba funguje. Na děravou hlavu docela dobrý.

VIDA
    VIDA --- ---
    QUANTI: To znám. Zatím funguje všechny navíc věci při změně kabelky dát do "inboxu", jinak furt něco hledám.
    IDLE
    IDLE --- ---
    QUANTI: No a taky s nimi zůstává doma a vyfiltruje se tím. Pak to člověk vezme po čase do ruky a vidí, že mu ta věc vůbec nechyběla.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    IDLE: Pomáhá?? Good for you, ale u mě to vede k tomu, že se v aktuálně nepoužívaných kabelkách a batozích hromadí ten bordel, co může zůstat doma 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: Jsem si říkala, že Peugeota jste neměli :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    já v rámci toho, abych nezapomněla klíče, nosím všechny na jednom svazku.
    takže mám aktuálně v kabelce klíče od náhradního auta, bo moje je v servisu, protože váhou svazku klíčů jsem vyžvejkala imobilizér!

z čehož plyne ponaučení, že organizovanost vocamcaď pocamcaď :-)
    IDLE
    IDLE --- ---
    ILLUZE: Zapomínání se taky bojím, ale zatím se daří.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    IDLE: Mně ne, jen pokaždé něco zapomenu.
    Fakt pokaždé.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ILLUZE: jsem to vysypala a setřídila pro focení :-)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    TRISSIE: Bohatstvo, jak to máš srovnané a roztříděné! 😅
    IDLE
    IDLE --- ---
    ILLUZE: Na to mi pomáhá měnit zavazadla. Kabelku teda nemám, chodím s batůžkem, ale starý se mi rozpadá a do nového se toho moc nevejde, takže je střídám podle toho, kolik věcí do toho ten den potřebuju narvat. Neustálým přehazováním se množství věcí drží na únosné míře.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ILLUZE: moje je zbraň a to v ní ani nic nepotřebnýho nemám! :-)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Další level - bordel v kabelkách a batozích 🫣
    Netuším jak, ale z mé kabelky se pomalu, ale jistě začíná stávat zbraň. Je tak těžká, že kdybych s ní někomu flákla, tak mu ta hlava uletí.

Ale jako dokopat se protřídit ono “tohle ale můžu potřebovat”, to je fakt nadlidský úkol.
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    RUTHER: Plus tedy luxusně, za 3 hodiny vyšůrovala kuchyň do blýskava
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    LADY_MYSKA: Ozvaly se mi 3 ženy. Z toho jsem 2 domluvil najednou, tak mi odřekly, potom se mi jedné slitovalo a proběhlo to bez problémů. Akorát ten kal na dně vany byl nechutnej a s myčkou paní neuměla, tak to vzala v rukavicích s půlkou jaru, co jsem vylil do vany. Další paní již přijde do uklizeného, ale prostě už jsem to nedával.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam