MILIS: tak lístky jsou teda hodně hustý, toto mi asi odrazuje... snad jen
USD $ 400 Unit value for group purchases of 4 or more tickets by se ještě relativně dalo, jestli se fakt domluvíme 4.
KUSSANDA: jako bez nějaké alternativní dopravní strategie je to naprosto ztracené - za ty prachy je to akce jen pro regulérní elitu. jenže právě těm by mohlo sklapnout, pokud se na místo dostanou i nezávislí baťůžkáři z východní Evropy.. a ze je třeba připomenout, že čas jsou peníze, a já k 31.7. končím ve stávajícím zaměstnání :-) takže podle mě lepší věnovat rok života tomu se tam prostě dostat, než věnovat rok života šetření peněz na letenku a vstupné (to byla fakt blbost, podle mě...)
jako první krok k přesunu na Velikonoční ostrov jsem překonal svojí letitou nechuť k trendy geekovským hračkám... a testuju externí GPS ke svému mobilu :-) další věc je, že přemýšlím jak se dostat do Ekvádoru...
zajímavá fakta:
http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/Easter_Island (However, in 1641, Vikings discovered easter island and introduced the islanders to the axe. The islanders observed the vikings using the axe to cut down trees to make repairs to their ships, then using trees to roll the ship back to the sea ) :-)