• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RUTHERDIY - Víkendový projekt
    DIY - Víkendový projekt, Udělej si sám, založeno 2026

Hlavní pravidlo: tvoř, sdílej, inspiruj a nech ostatní dělat věci po svém, pokud je to bezpečné a férové.

Vítej ve skupině pro všechny, kdo rádi tvoří, opravují, vylepšují a zkouší nové nápady vlastníma rukama. Sdílíme víkendové projekty, postupy, tipy, chyby i hotové výsledky.

Pravidla diskuze

Drž se tématu DIY
    Sdílej vlastní projekty, opravy, návody, renovace, nápady, nástroje, materiály a otázky kolem tvoření.

Buď slušný/á a respektuj ostatní
    Kritika je vítaná, ale bez urážek, posměchu, ponižování nebo hádek. Každý někdy začínal.

Piš věcně a pomáhej
    Když radíš, snaž se být konkrétní. Ideálně přidej postup, fotku, odkaz na materiál nebo vlastní zkušenost.

Používej vlastní fotky nebo uveď zdroj
    Pokud sdílíš cizí inspiraci, napiš odkud pochází. Nevydávej cizí práci za vlastní.

Ptej se jasně
    U dotazů přidej fotku, rozměry, materiál, co už jsi zkusil/a a jaký výsledek chceš. Ostatní ti pak lépe poradí.

Nevysmívej se začátečníkům
    Skupina je pro zkušené kutily i úplné nováčky. Podporujeme učení, ne machrování.
    rozbalit záhlaví
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    📰 plsqlwks - stromové menu

RUTHER
    RUTHER --- ---
    📰 plsqlwks - práce se proměnnou

KRISKA
    KRISKA --- ---
    tak jsem si z nakupni polyesterove billa tasky a organizeru z decathlonu a kapsicky z naturehike usila "UL" tasku / organizer do batohu.

jeste jsem pouzila snuru, kus popruhoviny z psiho obojku a linelocy co mam uz kdysi koupene z nemeckeho obchodu extremetextil.de s hromadou super veci, pokud nekdo umi sit i jinym svem nez rovnym na 40 let stare veritasce :D Zlomila jsem jehlu pred par poslednimi svy.

taska pres rameno ma 55g. Asi sla udelat jeste o 5-8g lehci, kdybych misto obojkoviny mela nejakej tenkej popruh a neprosivala a neohybala svy mockrat kvuli 1kg fotaku, pro jistotu.

- billa nakupka poslouzila jako hlavni zdroj pro latku tasky
    - z nepouzivaneho organizeru jsem vyparala zip
    - z kapsicky jsem odparala zada a nechala jen jednu stenu se zipem na vsiti dovnitr tasky

musim se pochvalit, toto byl prvni zip, co jsem kdy vzivote vsila :)

a ani to netrvalo celej vikend.

do tasky chci davat penezenku/telefon do zipove kapsicky a do hlavni kapsy fotak, pripadne nejake drobnosti.

z linelocu lze vyndat popruh pres rameno a je z toho hnedne organizer do batohu.

RUTHER
    RUTHER --- ---
    Seznam změn plsqlwks

[*] 20240624

Přidán pohyb kurzoru k posunům analýzy SQL hlášeným Oracle, takže neúspěšné spuštění SQL může skočit do sloupce s chybou.
    Opraveny chybějící výchozí hodnoty konfigurace pracovního prostoru pro spuštění automatického potvrzení a čtení a zápis.
    Změněna klávesa F7 pro cyklické přepínání mezi celoobrazovkovým režimem mřížky, celoobrazovkovým režimem editoru a rozdělením editoru 2/3 plus 1/3 datové mřížky.
    Přidána kombinace kláves Alt-+ pro obnovení metadat automatického dokončování používaných výběrem dokončení.
    Změněny koncepty vkládání do výsledkové mřížky tak, aby se zobrazovaly v horní části mřížky místo dole.
    Přidán mapovaný řádkový a sloupcový výstup pro chyby provádění a vysvětlení před přesunutím kurzoru editoru na chybu.
    Přidáno spuštění vybraného SQL pro příkazy spouštění příkazů a skriptů.
    Přidány testy kompozice fasády uživatelského rozhraní a mixinů pro architekturu rozděleného uživatelského rozhraní.

GitHub - mtatton/plsqlwks at v20260623 · GitHub
    https://github.com/mtatton/plsqlwks/tree/v20260623
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    Virtual Gallery M
    https://apolloodilo.gumroad.com/l/vgallery1000
    855 MB
    1000 pngs
    1000 wrls
    1000 povs
    20260621 vgallery 1000

RUTHER
    RUTHER --- ---
    01000 Gaia earth mother 019
    01000 Gaia matka Země 019

RUTHER
    RUTHER --- ---
    00998 Echo mountain nymph 019
    00998 Horská nymfa Echo 019

RUTHER
    RUTHER --- ---
    00997 Dionysus bacchic theatre 019
    00997 Dionýsovo bacchické divadlo 019

RUTHER
    RUTHER --- ---
    00996 Hades underworld throne 019
    00996 Hádův trůn podsvětí 019

RUTHER
    RUTHER --- ---
    RUTHER: 995 ...
    mám v plánu vytvořit 1 000 scén a udělat z toho balíček a umístit na obchod...
    THE PHOON
    https://apolloodilo.gumroad.com/
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    00955 Aphrodite 019
    00955 Aphrodíté 019

RUTHER
    RUTHER --- ---
    00994 Tantalos torment 019
    00994 Tantalova muka 019

RUTHER
    RUTHER --- ---
    Nedávno jsem si přidal vektorové databáze do oblíbených.
    Přestavba je slabá stránka (chvíli to trvá).

RUTHER
    RUTHER --- ---
    00993 Electryone sunrise temple 019
    00993 Chrám Élektryóné při východu slunce 019

RUTHER
    RUTHER --- ---
    VRML galerie aktualizována... mám v plánu vytvořit 1 000 scén a udělat z toho balíček za dolar nebo tak něco...

RUTHER
    RUTHER --- ---
    00992 Sisyphus's wandering stone 019
    00992 Sisyfův bludný kámen 019

RUTHER
    RUTHER --- ---
    RUTHER: Diagram uživatelského rozhraní nyní nabízí tmavé téma

RUTHER
    RUTHER --- ---
    plsqlwks ui.py diagram
    20260619_plsqlwks
    https://plsqlwks.neocities.org/diagram/ui