úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit se
heslo
passkey
Google
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
THE_MIRACLE
reference:
+45
všechny inzeráty uživatele
G403 EAGLE PRO AI N300 4G Smart Router
1000 CZK
Koupím Iphone 11, 12, SE 3. gen
1234 CZK
VW Passat Variant 2.0 TDI 130 kW, 2014
180000 CZK
nabízím
VW Passat Variant 2.0 TDI 130 kW, DSG
Velmi dobrý stav, nikde nic netluče, nemlátí, auto jde krásně za plynem, bez spotřeby oleje, naftu bohužel papá rád, ale není to nějaký extra jedlík :-)
Nabízím VW Passat Variant B7. Rok výroby 2014 (poslední rok výroby B7), 2.0 TDI 130 kW, DSG 6q, VIN: WVWZZZ3CZFE028382.
Aktuálně najeto něco málo přes 245 000 km. Auto mám 8 let (první majitel v ČR), kupoval jsem dovezené z Německa vydražené z operačního leasingu u
www.autobrela.cz
s cca 101 000 km. K dovozu mám k dispozici protokol Cebia, nájezd tedy sedí. Auto bylo
využíváno jako rodinný vůz.
Olej měněn maximálně 15000 km/rok.
Olej v DSG měněn po 60000 km, tedy na 120 000 km, 180 000 km a nyní v lednu 2026 na 240 000 km (včetně motorového oleje).
Celou dobu ježděno pouze na Verva Diesel, případně jinou aditivovanou naftu.
Po celou dobu ježděno s odstaveným Start-stop systémem.
Poslední servis na podzim 2025 výměna uložení předních ramen, vlnovec a geometrie, leden 2026 výměna oleje motor a DSG, dále na jaře 2026 výměna zadních pružin a středního dílu výfuku. Cca 2 roky zpět měněny oba termostaty, v roce 2022 na 175000 km dělány rozvody + originální vodní pumpa - není potřeba řešit (jsou cca v polovině životnosti).
Výfuk čistý, DPF kontrolku jsem nikdy svítit neviděl.
Kosmetika odpovídající stáří a nájezdu. Interiér v kůži velmi pěkný a zachovalý.
Výbava:
Xenony s funkcí natáčení do zatáček (minulý rok měněno čidlo na nápravě za originální díl), LED denní svícení, LED zadní světlomety.
Originální autorádio s DVD, handsfree, navigací, odemknutý VIM (přehrává video i za jízdy).
Barevný palubní počítač.
Tažné zařízení - originál, elektronické skopné (aktivace tlačítkem v kufru).
Výhřev předních sedadel.
Originální parkovací kamera, sensory vzadu i vpředu.
Elektrické nastavování předních sedadel, u řidiče s pamětí.
Vyhřívané čelní sklo.
Vyhřívaná zrcátka s elektrickým sklápěním (při zamčení lze sklopit podržením zamykacího tlačítka na klíčku). Levé a vnitřní zrcátko stmavovací.
Kožený interiér (velmi zachovalý, pravidelně impregnovaný).
Zánovní letní pneu Pirelli (cca 80 %).
Navíc:
Zaplacená dálniční známka na SPZ do 31.1.2027.
Nová AGM autobaterie Exide (leden 2026 - přidám záruční list).
Nová STK 7/2026, platí tedy do 7/2028.
Prodej auta nebyl plánován, shodou náhod jsme koupili nové auto před dovolenou, takže příjemným bonusem pro nového majitele je i téměř 3/4 objemu nafty v nádrži.
Více fotografií zde:
https://www.rajce.idnes.cz/the-miracle/album/vw-passat-b7
<<
<
automatické načítání
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam