Nejprve se predstavim...Jsem B.UNQ! a hraju na stage Ganeze..
Co se tyka organizace SOL, vidim ted do toho mozna vic, nez kdokoliv z vas, protoze tam mam par lidi...napsala jsem to i na forum kolikrat, ze si hraji na profesionaly a vypada to hur nez kdyby to delaly deti v pomocny skolce.. Ales Belha je vizionar a ma svuj vlastni svet a predstavu, jak by to melo vypadat, ktera je bohuzel dost casto nerealna, a proto musi mit kolem sebe bandu lidi, kteri ho v ekonomickych vecech malicko usmerni. Pokud je me info spravne, na SOL si toho moc nevydelal, spis naopak. To, ze festival dluzi nejakym lepicum a dalsim lidem, mluvi samo za sebe. Setkala jsem se taky za tech par let primo s bookery, ktery vytocene po tme shaneli kdesi Alese, protoze jejich djz nedostali zaplaceno a odmitli vystoupit, protoze meli ve smlouve presne stanoveno, ze PRACHY PREDEM!...me jako cloveku je Ales dost jedno...mam na organizaci a celou tu vec v pozadi svuj nazor, ale to nic nemeni na tom, ze tenhle festival je VZDY nejlip obsazenym festivalem v CR. Nezlobte se na me, ale za Cream ani Cosmic bych ty prachy fakt nedala...!!!...Berete to tu, jako utok proti Vam, ale ruku na srdce...Vystoupit na SOL je pro spoustu DJz prilezitost, jak se vic prosadit mezi jinou skupinou lidi. Ganez je clovek, ktery si to za svou praci zaslouzi a preju mu, aby se mu konecne za to vsechno dostalo uznani, jake si zaslouzi. Pro me osobne je to neskutecny darek, ze tam muzu hrat taky. Hraji tam lidi, kterych si strasne vazim a kteri dokazali z nuly vystoupat bez nejakych ALesu Blehu tam, kde ted jsou...jsou to lidi, kteri maji talent, kteri doma makaji na sve produkci, kteri jezdi jak na velke party tak i do mrnavych klubu pro par lidi...protoze tu muziku milujou a delaji ji srdcem a davaji do toho vsechno...
Mrzi me, ze tu mluvite o freetekno scene, jako by to bylo to jedine, co je spravne...myslite si, ze tim, ze se tu budete navazet do Ganeze a zbytku, neco ziskate? maximalne prijdete o skvely djz a producenty...nic vic...zajimalo by me, kolik z vas bude za par let jeste tolik zapalenych do tehle muziky a obetuje ji cely zivot...ja osobne vim, ze po tom, co udelam skolu, koncim v praci a chci se venovat jenom hudbe...produkci a hraji kdekoliv...a je mi jedno, jestli to bude pro Blehu nebo nekde v bazenech u Kutny Hory, ale musi to byt pro lidi, kteri me chteji poslouchat...