2 FREETEK..no jasne, nejdriv do toho budete plest, ze jsem holka, pak jsem blondata barbina a nakonec i VSE...co bude dal?:)))...lol
2 VANJA...nebudu srovnavat cesky a zahranicni festaky, protoze to nejde...bohuzel tady asi nikdy nebude neco, co by alespon vzdalene pripominalo N1 nebo Defgan...:(...ale to zase neni to, co mate na mysli vy, ze?:)...stejne si kazdy budeme verit sve pravde, tak v poho...me to vas nazor na vec nerozciluje tolik jako ten mu vas:)
2 PS4S...co to tady zase melejs za nesmysli???...nezlob se na me, ale jsi vazne afektovany chudak, co si asi potrebuje na ostatnich honit EGO...zaprve, duvod proc delam ekonomku je moje vec a muj obor je s ekonomii spojeny fakt jen povinnyma predmetama...v tyhle sfere fakt makat nechci...
Ze jsem bohuzel nemela vlastni prachy na aparaturu a nechtela hrat z PC a v Koline nebyl nikdo, kdo by mi je pujcil..to je bohuzel smula...kdyz mi Aiffel ty gramce domu privezl, bylo to jak vsechny vanoce dohromady!!!..ale to je sumak...kazdej nemel to stesti vyrustat treba v Praze a mit kamose, co tohle maji...
Ze mi Ganez pomaha s programem je jako spatny, jo?..sorry, ale pokud vas bavi hodinu hledat neco v programu slozitym jak krava, me teda ne...reknu mu co chci a on to proste najde a ucim se tim daleko rychleji....pokud mam moznost nechat si poradit a neco se naucit...kor od cloveka jako je Ganez...jestli davate prednost samostudiu, je to vas nazor a respektuji ho....(mela bych ted v hlave jednu hodne pichlavou poznamku, ale tak zurazeni neni muj styl:)
co se tyka Lepicu plakatu...nikdy jsem nerekla cokoliv, co by bylo proti jejich naroku na prachy, ktere jim SOL dluzi a vubec proti nim, tak se uklidni...je to soucast propagace a treba kluci z me druhe agentury si plakaty jezdi lepit sami, takze o tom taky dost vedi...co se tyka zajisteni akce, chovame se VZDY a opakuji VZDY tak, aby dostali zaplaceno vsichni, byt bychom to museli vysatrat cele jen ze sve kapsy....prachy mame pripravene dopredu, kdyby se vsechno podelalo, abychom byli schopni naklady uhradit...smutny, ze jsem zrovna tohle vysvetlovala Tzesarovi, co poradal warm up na SOL, dluzil mi cestak za Lets Go techno a nepocitam vsechny veci kolem, co jsem pro nej delala free...snazil se mi namluvit, ze dostal mensi rozpocet a ze prachy nema...sorry, ale neuprednostnuju ani djz, ani kohokoliv z crew...vsichni, co odvedli praci, musi dostat zaplaceno, pokud je akce provar, je je to na jakozto poradateli na moje triko a ja si tu srandu vyzeru do posledniho sousta...ze ma SOL dluhy je fakt znamy hodne let...a co jako ja s tim? kvuli tomu nebudu hrat, abych byla solidarni k lepicum???...promin, ale tohle si musi resit oni smlouvama -> soudne...mohla bych je maximalne podporit pravnim poradenstvim...ale gesta typu BOJKOTUJU SUMMER KVULI TOMU A TOMU jsou kazdymu uplne u PIP...akorat tim dokazes sam sobe cosi a nikdo jinej o tom nevi...nikoho to ani moc nezajima....lidi se chteji bavit a nejaky radoby prostest hrstky typku s jinym nazorem...tech tu je...vic nebo min...???...
ad nechani zaplatit za hrani....chci pokryt svoje cestovni naklady...bohuzel nejsem tak majetna, aby mohlo byt hrani vylozene JEN konickem a mohla si dovolit vyhazovat penize pokud jedu 4x za mesic hrat pres celou republiku...domlouvam se konkretne na kazdou akci a pokud je to provar, nikdy jsem po promoterovi nezadala domluvenou vyssi sumu..naopak...(az na Tzesara, ktery mi mi dluzil i za jinou akci....sesnasim podrazy a tech udelal prilis...kor, kdyz mu clovek pomaha sam od sebe a free)...pokud se domluvime na prachach navic, kupuju si za to desky...preci nebudu hrat 5 let to same dokola, ne???...nezlobte se na me, ale nevydelavam 100 mesicne, abych si mohla vse hradit sama a mit hrani jako konicek..pokud vy ano, muzu vam jen zavidet!!!
Myslete si o me, co chcete..je mi to vcelku sumak...ja vim, ze co se tyka akci, nikdy se nam nestalo (mysleno dohromady s cleny agentur), ze bychom nekomu nedali prachy, byt jsme to museli splacet ze sveho..nikdy jsme nikomu nerekli SORRY nic nebude...pokazde se to treba i dodatecne splacelo, protoze se k lidem chovame fair...Nemam za potrebi hrat si na hrdinku a delat radoby protesty jako vy...co tim dokazete SOL??? naprosto NIC! Jim jste vy jedno uplne stejne jako duchodci, kteri taky neprijdou...neodhadnu procento sceny, ktere tvorite celkem, ale moc to nebude...na druhou stranu je pro me hrani na festaku teto velikosti fakt zazitek...nehlede na to, kolik tam bude skvelych djz, ktere si chci poslechnout...fajn lidi, ktere nevidim cely rok a podobne...