Tohle bylo moc dobrý na to aby to byla pravda...zážitek!!! Dostali sme všechny hity, fakt všechny. Vyřval vyzpíval sem si hlasivky ale stálo to kurva za to!! I zvuk se mi líbil. Jedinej song co zvuk "zabil" byl God Bless... jinak vrcholy pro mě: Lullaby, Bonfire, Trans Fatty Acid a Alll In Your Hands.... + vlatně všechno!!! KUrva jízda! Ona je dokonalá a on borec...sem čekal kolik nástrojů tam vystřídá jeste!! Kdyz hral v Angelice na to piano tak sem vrněl blahem)))
Mínusy!!!! Sme opravdu národ takovejch buranů?? Byli tam místa, kdy měli lidi skákat dva metry a rozjet to tam ,minimalne v kotli ale mistama atmoska málo na takovej klenot.
Další: Lou poděkuje , že tam sou napisy aby se nekouřilo, že nedavno přišla na dva tejdny o hlas...poděkuje...a jako na protest si vsichni kolem mě začnou zapalovat cíga a brka??? WTF?? Dalsi minus..kdyz si lidi prodiraj pri nejvetsich peckach pro pivo, povidaj si tam a celkove mi tam dost lidi prislo omylem... ale to vsechno neprebije vcerejsi zazitek = JEDEN Z NEJLEPSICH HUDEBNICH ZAZITKU V MYM ZIVOTE..DIKY D SMACK U!!!