no ja si to s pritulkou fakt uzil, lamb mam hodne naposlouchany a jak nemeli nic novyho, tak zadny prekvapko, kazdou clovek znal a kazda byla super :)
ale melo to dva minusky a to v podobe
a] cas od casu desne prehulenyho zvuku, opravdu je nutny prijit o usi? (na roxy to nemelo, ale i tak) coz i souvisi s tim jak to tam lou "rozjizdela" na kytaru, to tbh moc nemusim, pod rozjetim si nepredstavuju rezani do strun pod distorzi, kdyz se to ke mne nese z prehulenejch repraku, ktery chvilema chrcej, pac uz je to mimo rozsah
b] funkci supportu jsem prilis nepochopil, nejak tuhle simple elektroniku nemusim (a kdybych zavrel oci, tak mam dojem, ze slysim skyline ;]), ale bylo to zbytecny zdrzovani + se pak musela predelavat aparatura, muzika se k lamb moc nemela a akorat to byl jen napor na usi ... radsi bych mel 1.5h koncert lamb nez 2.5h i s predskokanama .. jo a kdyby manik rekl o jednu vic slunickovou hlasku, tak bych tam vylezl a umlatil ho tim jeho notebookem ;]
AKISAN: co ma "buranstvi" spolecnyho s tim jak moc kdo vysoko skace do vzduchu? kdo si chce "zakalit u beden" tak ma jit treba na ADF, tam skacu dva metry do vzduchu celej koncert .. lamb je prece jenom trosku ine kafe .. zacinam se desit co bude na MA, lidi si budou stezovat, ze tam na teardrop nebyl moshpit a na protection to nebylo to spravny pogo? ;]