ale tak ja jsem tolerantni vicemene, co blaznis. ale nejsem tolerantni k tomu, jak se to porad dokola omila a to jak to omilaj vicemene porad stejny lidi dokola. zbytecny, nesmyslny a trapny me to prijde.
lidi co tam chtej jet tam pojedou a vase nazory stejne prejdou, a nerozhodny lidi sem nelezou. tak komu to teda pisete? sami sobe? nam? nejak me nenapada vyznam toho vseho pocinani...
navic kdyz to vemu podle sebe, tak ja kdybych si o necem myslel, ze je to sracka, tak tam ani nelezu....
vlez bych tam leda tehdy, pokud by se me to nejak dotykalo a mel jsem potrebu neco hajit.
coze pak to tedy hajite? stary dobry casy co uz nebudou?
jinak smysluplnyho? ja se jedu bavit hlavne. uz jsem ti to napsal.
hudbou a vecma okolo. se tim bavim cim dal tim vic a uzivam si to, nez abych tomu daval nejaky vetsi smysluplnejsi vyznamy.
pak clovek rychle prijde o iluze a prudi :))) kdyz vidi, ze to nema extra smysl.
ja delam smysluplny veci pro svoje blizke, rodinu, kamarady a lidi co mam rad. kdyz du delat mejdlo pro x lidi, co ani v podstate neznam, tak to pojimam spis jako formu zabavy, pohody a uzivani si, nez ze bych tim sdeloval nejaky svoje zivotni poselstvi a tak podobne.
vim ze ty to mas jinak a respektuju to a sem potesen. takovych lidi uz moc neni. ale ja si proste jedu svoje a ze to je jiny nez tvoje, neznamena ze je to spatny.