JOJO fakt, ze tohle uz uplne nechapu!
LIDI vzpamatujte se, je rok 2009, leta kdy se delali ilegal jsou ta tam. Kdo neveri? Max si udelas privatek pro par znamejch na jednu noc.
Typnu si ze 90% z tech, co tady kritizujou nikdy zadnou akci sami neporadali, krom zmineneho ilegalu. Zkuste si to, za nejakejch 10 let jsem udelal nescet akci ilegal i legal. Tak ze vim moc dobre, co to obnasi.
Hawlise neznam, ale kdyz se mu do toho chce, tak proc ne. Jsem rad, ze si dam taky jednou akci, kterou budu mit "bez starosti", je starost o sound (MW kdyby to nekoho zajimalo). Jakej je rozdil, jestli akci porada clovek od soundu nebo jen nadsenec. Jestli od toho neco ceka?... kdo by dneska neco za namahu necekal. Kdo z vas chodi do prace bez renty? Kdo z vas vi kolik stoji najem letiste? Kdo z vas vi kolik stoji najem hajzlu? atd.
Jestli si nekdo mysli, ze to nema nic spolecneho s freeteknem...to vis, ze se na baru napakujem neboj. Budu rad, kdyz mi prispejes na provoz soundu, oni bedny rostou na strome, benzin do agregatu tece v potoce .... to vis, ze vsichni, co maj zvuk nemusej makat a jen koukaj, kde se napakovat .... nenech se vysmat a zamysli se!
Sem zvedavej kolik z vas by to, co tady pise rekla Hawlisovi do oci!