úvod
témata
události
tržiště
události
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit heslem
přihlásit přes passkey
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
účastníci
ALEF
ARIA
BARCIA
BARONFRITZ
BEATMAN
ELECTRICFRET
JOKERKA
KATHIA
N0NECZ
NOIK
QUAACA
RAEL
RONKAR
SHEALA
USAGI_MYAMOTO
XFLARE
N0NECZ narozeniny
Opět o rok víc a o několik mozkových buňek méně.
Vážení a milé páni a dámové...
...drazí přátelé a kamarádi, kolegové a spoluflákači, známí a jinak postižení.
Dovolte mi, abych vás pozval na neopakovatelný prožitek, který opakuji skoro každý rok koncem srpna. Jak již některým došlo, nejde o oslavu Slovenského národního povstání které možná znáte spíše pod originálním názvem "Slovenské národné povstanie", ale o akci uspořádanou z důvodu neradostné události, čili vlastních narozenin.
Smuteční obřad bude započat v hospůdce U Přístavu v ulici Rašínovo Nábřeží 64 poblíž Palackého náměstí a to dne 29.srpna tohoto roku kolem sedmé hodiny večerní.
Zváni jsou všichi bez ohledu na věk, rasu, pohlaví, národnost, náboženské a politické přesvědčení, místa narození a živočišnou formu, kromě výběrčích daní. Kdo příjde s úsměvem na rtech a bude se dobře bavit, toho vyhodim !
Doufám, že mě v této těžké životní chvíli příjdete podpořit, soucítit se mnou a případně nostalgicky zavzpomínat. Jelikož nepočítám s velkou účastí, nachystal jsem náhradní řešení. Pokud by se tedy stalo, že se nedostavíte, budete v pozdějších nočních hodinách navštíveni mohutnými zbrojnoši, kteří vám nasadí okovy a dovedou násilím na již zmíněnou lokaci. Nebraňte se tedy, odpor je marný a Vltava blízko.
Věci, které by jste neměli zapomenout : Mizerná nálada, dostatek peněz na zaplacení své utraty, papírový pytlík z důvodu zákazu znečišťování veřejných prostor a cestovní pas pro případný návrat z dalekých krajů.
Budu vás s klidem očekávat.
-None
N0NECZ
---
---
0:49:03 29.8.2009
SHEALA
:
http://www.mapy.cz/#mm=ZP@sa=s@st=s@ssq=Ra%C5%A1%C3%ADnovo%20N%C3%A1b%C5%99e%C5%BE%C3%AD%2064%20Praha%202@sss=1@ssp=133143655_136018101_133163943_136034333@x=133058628@y=135903748@z=16
Je to u Palačáku. Nevim odkud pojedeš, nicméně stanice metra B se jménem Karlovo náměstí. Tam je výstup i na Palackého náměstí a potom už dojdeš dle přiložené mapky.
SHEALA
---
---
20:09:45 28.8.2009
jak se tam dostanu ? chci mapu!
Spatnou naladu uz mam
KATHIA
---
---
21:33:22 15.8.2009
jasne! se spatnou naladou a nedostatkem penez dorazime!
ARIA
---
---
19:54:40 10.8.2009
Pokud již budu zpět z nem. a funkční.. slibuji svou účast. .)
RAEL
---
---
19:13:17 10.8.2009
Přemýšlím, kde se asi probudím :) No jo, nemůžu slíbit účast neb nebezpečná blízkost jiné akce mě zavazuje, ale pokusím se!
<<
<
automatické načítání
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam