TEJDEN_V_BOTE: "Ono se nemusíš ohýbat, stačí kličkovat" :+) Teď sis potvrdil to, co tě nahoře psáno sralo :+) Popravdě řečeno - team leader je funkce i pro mašťáky, tim nemám nic proti tobě, ale je to fakt, taky píšu z vlastní zkušenosti - jeden dement s iq 100 a druhej agresivní vymrd, kterej si vysloveně říkal o přejetí ještěrkou...
Co se týče společenský nebezpečnosti, to je opět relativní pojem, jak jinak, specifikovanej vládou - a některý vlády specifikovaly i psychiatrický terapie el. šokama a některý dokonce lavískovali v plynovejch komorách lidi nelidi mimozemšťany nezvířata, dle choutek a to vše ve jménu dobra, očištění od "nesmyslnejch důvodů je nekonečno"...
Ani já nepatřim mezi lidi, který by šli hrotit fízli fyzicky a do chroští umim poslat slušně též, neni to ale důvod, proč bych hrotil téma letošního karnevalu (spousta lidí si z tvýho projevu vezme dojem, že seš nějakej zapšklej mladej konzervativec - a ti maj velice blízko k patkovský ideologii, ale to ostatně většina i tzv. umírněný pravice (aneb rádi směřujeme k totalitě část nultá...:+)
Já s tebou v podstatě souhlasim, taky už znám nějaký kličky za ty roky a sou příjemný :+) Ale já sem typ člověka, kterej se snaží osírat systém i tam, kde to zdánlivě nejde, nebo du proti kryplvyhláškám tam, kde lidi, jako ty, jen stojej a nic (max pak píšou na nyxu, jak je jejich přístup ready a nenapadnutelnej - ale to je klasický nic resikuješ, nic nezískáš a časem spíš ještě ztratíš - už nevim, kdo to napsal a neni to tak dlouho: "Všechny státní zřízení směřujou k totalitě (včetně naší slavný demokracie a lá USA, který směřujou co do srovnání s minulostí k "čtvrtý říši" mílovejma krokama, v podstatě je to už nezvratitelnej proces v tuhle chvíli" - a označování různejch skupin lidí za nepřizpůsobivý je toho součástí, to vše je jen začátek)...
Serou mě tvý kecy bla bla bla žijte blaze v současnym systému, je přece tak ready (nestěžuješ si snad na nic v tvym příspěvku, bez urážky, ale ovčáren je všude až moc)... honit se za mamonem, což je současná realita tzv. demokracie a nejen v ČR, je zkryplenej nesmysl proti přírodě, ale hlavně proti lidem - nic jinýho, než privilegium pro miniaturní část obyvatelstva a zbytku lidstva doslova v otroctví bankovní sféry... A ruku na srdce, přátelé... Je třeba podporovat ty svině, abysme potom měli nervy kvůli tomu, že jeden měsíc nemůžeme zaplatit tu skvělou půjčku