úvod
témata
události
tržiště
události
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit heslem
přihlásit přes passkey
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
účastníci
ANGIOLETTO
ANNICKA
ANO
BETULE
CHANA
CRITT3R
FIVEL
FNUKII
JUDIY
KYNCLACZ
MEDINY
NEELLA
NICKITA
OVERDRIVE
PIKSE
PROZAC
RAFIGA
SUBVERSION
SUCHO
SUGAFREE
T6MA
VINCA
VYKUTALENA
Smrt a umírání z hlediska judaismu
Cyklus veřejných přednášek pořádaný hospicovým občanským sdružením Cesta domů ve spolupráci s Městskou knihovnou v Praze.
Přednáška věnovaná judaismu je třetí ze série přednášek, které se budou pokoušet vymezit postoj k smrti a umírání v rámci velkých světových a dosud živých náboženství. Přednášet bude PhDr. Milan Lyčka, PhD. z FF UK.
ANGIOLETTO
---
---
19:45:00 2.12.2009
Vzhledem k tomu, že jsem na předchozích přednáškách nebyla, tak těžko posuzovat, ale pán Lyčka celkem zklamal. Suché převyprávění holých faktů. Čekala jsem, že to bude pojato maličko jinak, ale i tak jsem se dozvěděla spoustu nových informací.
PROZAC
---
---
21:37:13 1.12.2009
Hm, prislo mi to takove povrchni bez souvislosti vztazenych k Tore(tu nazyval celou dobu bibli-nevim proc) a k spiritualite napr. ze zide veri ze v krvi je duse to tam ani nepadlo (btw z toho duvodu je koser maso)
to roucho(
kilt
tak se to menuje ve skutecnosti) do kteryho muze oblecou nez ho pohrbi, dostal od sve zeny ke svatbe a nosil to kazdorocne na jom kipur a jeste jeden svatek...
prumerne...
SHM8
---
---
9:25:34 27.11.2009
zajímavé.. škoda, že nestíhám :/
MOLLY
---
---
16:01:41 15.10.2009
ostatní z cyklu
[ Smrt a umírání z hlediska hinduismu / ostatni / 27.10.2009 / CR - Praha - Městská knihovna v Praze ]
[ Smrt a umírání z hlediska křesťanství / ostatni / 10.11.2009 / CR - Praha - Městská knihovna v Praze ]
[ Smrt a umírání z hlediska islámu / ostatni / 19.1.2010 / CR - Praha - Městská knihovna v Praze ]
[ Smrt a umírání z hlediska buddhismu / ostatni / 2.2.2010 / CR - Praha - Městská knihovna v Praze ]
<<
<
automatické načítání
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam