Proti X-Massacre nic :)))
Ale.....Měl jsem na mysli například Pixie a Wash, tedy T2B crew.
To jsou lidi kteří mně prostě neberou proto, že je vidím na každém druhém plakátu. Hrají ten všudypřítomný kvákající drumandbass (jumpup).
Jen snad Suki je něco jiného a má u mně velký respekt.
Já jsem zastáncem toho, že je mnoho DJů kteří hrají parádně ale nemají možnosti nějak se prosadit. Jejich možnosti ukázat se veřejně většímu davu na takovýchto akcí přebíjejí neustále návštěvy DJů ze zahraničí kteří jsou ti několikrát do roka. Nechápu jak mohou neustále ty masy lidu na tato jména chodit (andy c, futurebound, aphrodite, teebee, high contrast...) mně osobně by to nijak neuchvacovalo natolik, abych 5x ročně šel na akci kde hrají ti samí DJs a dával za to stovky korun. Jsem příznivce jistého dark undergroundu, oldschool dnb/jungle a tací umělci sem už moc nejezdí proto, že se bojí že nejsou dost aktivní. Takže když to tak shrnu, tak za toto můžou lidé, promotéři a producenti klubů a prostorů kde se tyto akce konají.
Proti X-Massacre nic nemám. Pozastavil jsem se pouze u DNB stage kde mně do očí vrazili ty dvě jména. Na druhou stranu mně potěšil např. jack murda a u tekno stage format:c.
Já na akce vůbec nechodím, jsem producent a dj, ale často se pozastavuji nad umělci atp. kteří jsou uvedeni na plakátech.
Chápu že jde o bussines a o marketingové tahy, jsou top tahači na lidi, ale je škoda nedat velký prostor na takovýchto více stageových akcích některým dobrým DJům kterých je mnoho ale nemají prostor se rozšiřovat !
No sorry no, prostě jsem zastánce oldschoolu (v teknu i dnb !) který už pomalu umírá u nás v ČR a tak toto píšu.
ADZi
http://www.adzi.ic.cz