úvod
témata
události
tržiště
události
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit heslem
přihlásit přes passkey
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
účastníci
3L1NK4
ANNA
ATOMINATOR
A_UGUSTYN
CHOLE
CONTINUITY
DADKA
DESMOND
DHA
EVAD
FEMMEFATAL
HARIBOKACHNA
HELLENKA
HOMO_ALIENS
IVQ
JOHNNY
KAACULA
KAMALA
KETHAMINA
KLARUSS
KVETAKK
LOITUMA
MADMERTIGAN
MAGI
METAK
MILLY
MIOLLNIR
MLIBREVIRGEA
NATURELL
NICKITA
NO_ON
NTSHADOW
OVERDRIVE
OVERSEER
RETESKA
SHASHA_KRASTY
SIMCIIQ
SIRKA
STACY
VRBIK
VYKUTALENA
WEA
ZANKAZU
ZUZANA
Freeshop a blešák
Přineste, co nepotřebujete - hlavně oblečení a drobnější věci, odneste si co potřebujete:)) Velká hromada zdarma, exkluzivnější možno za peníze
Ahoj :o)
vítejte u freeshop projektu v centru Prahy.
Smyslem akce je sdílení pěkných a použitelných věcí, které jeden nepotřebuje a jiný si je běžně musí kupovat za nesmyslné ceny.
především:
- oblečení
- doplňky, boty
dále možno
- drobnosti do domácnosti
- knížky a čtivo (zajímavé konkrétní tituly, prosím ne hromada starých knih, co doma překáží;)
- drobná elektronika, apod. (funkční:)
To, co chcete dát zadarmo, dáme doprostřed místnosti na velkou hromadu, za co chcete peníze, vystavíme po stranách - prosim za penize nabizejte jen nekolik opravdu zajimavych a kvalitnich veci.
Oblečení, které zbyde, přijde pak na charitu, u ostatních věcí vítáno, když si je zase odnesete, hned či další den.
Kapacita prostoru je omezená (byt, jedna velká místnost asi tak 35m2), tak kdo chcete přijít, prosím idealne se tu zaregistrujte, a pokud chcete prostor na prodej za peníze, napište mi nejlíp do pošty, že dorazíte a kolik toho tak máte, abych s tím počítala.
Jste vitani donest neco na obcerstveni, kuchynka tu je, muzem popit cajiky, dat neco dobreho. Kdybyste se toho nekdo chteli nejak vic ujmout, prinest nejake suroviny, pripravit, super, napiste mi :)
Kdyz akce probehne ke vseobecne spokojenosti, bude se pravidelne opakovat, napriklad kazdy mesic:)
Těším se navás moc :o))
tel. na mne 774 992399
ZUZANA
---
---
11:34:08 19.10.2009
Atome, ty toto taky rád? :)
<<
<
automatické načítání
>
>>