Oslavencům..... Přeji Ti, vždy neutuchající chuť rozjíždět nové věci, odvahu udělat vždy další krok a sílu a vytrvalost je dokončit. Aby ta Tvoje tvrdá palice dosáhla vždy toho co si přeje (!jen prosím pozor na to co si přeješ!)...dále hlavně zdraví (chlapům pak to nejtvrdší jaký může chlap, chlapovi popřát:o) a ženám jen to nejpevnější:o)............. toliko k přání, mrzí mě že jsem to nestihl, nebudu se vymlouvat, ale historka za to stojí, po patáliích kdy jsem se opět ocitl za mixákem bez redukce na sluchátka (ostatně už to někdo dělá na klíče? myslím že by se jich pár prodalo) a odehrál večírek jen podle prvotního blikání na mixu a napínavého poslouchání jsem ve dvě v noci vyrazil ze Zanzi na Vinohrady a tak jsem dlouho jsem v autě přemejšlel kudy to vemu až jsem usnul s nastartovaným motorem a vzbudil se, až s jeho posledním otočením z důvodu nedostatku nafty ...... a tak jsem namísto pískání na narozkách sháněl někoho kdo se mnou sjede pro naftu a roztáhne můj naftový agregát, domů jsem dorazil v 8:30 značně zmožen nikoli však alkoholem ale cestováním noční prahou, slibuji že večírek napravím, už sice ne tento, ale jiný kterých si ještě užijem dost a dost. Dík za pozvání