Tak koncert byl určitě zajímavej, nemůžu bohužel říct ani že to bylo dobrý, ani že to bylo špatný. S Juno Reactor to byla moje první zkušenost - kapela určitě zajímavá, podání mi ale uplně nesedí, první tři songy super, pak tendence dostatečně klesající a na konci to bylo zase fajný, nicméně že bych je začal vyhledávat to ne, ale bránit se jim taky nebudu.
Laibach - no těžko říct, jedna z mejch nejoblíbenějších kapel vůbec. Na jejich poměrně pasivní přístup sem zvyklej - patří to k věci a k jejich postoji (přídou, zahrajou, odejdou a většinou nedají ani přídavek). Nicméně od slibu tour ve znaku 80. let jsem si představoval trochu jiný pecky než boji, sila, brat moj a drzava a pak tři věci z folku a dvě t watu. Vcelku sem nepochopil ten odchod uprostřed,a le to asi nikdo z kapely, páč na rychlo stopovali i projekci. Huděbní provedení naprosto brilantní, tam se nedá vytknout vůbec nic, hlavně o songů boji, sila a brat moj který mi nedovolili se ani moc kymácet do rytmu páč sem si užíval naprosto dokonalou souhru zvuků a sledoval jak se umělci domlouvají očima. Pecka byla když se frontman otočil, a postuně na ostatní kejval ano a ne jestli je to ok a nebo ne :-) Dvakrát dokonce protočil z nějakýho důvodu oči (asi špatnej zvuk - kluk má citlivý uši:-)) Přídavek v podobě God is God mě nadchnul, i když naprosto nechápu proč pecky z tohohl období nehrajou častěji - já sem je očekával dneska, ale tak snad příště.
Takže to bylo roztomile průměrné...