TMH: No, ted sis trosicku nablil do vlastni papuly ale nechame to bejt :)) Kdyby totiz ty cesky producenti ktery delaj dobry tekno nesedeli akorat na nyxu tak bychom vsichni byli o kousek dal zejo ;)) A vydavat tracky i kdyz treba ne uplne nejlepsi je potreba jak sul, nebo bys byl radsi kdyby se tekno hralo z cdcek?? No way... Myslim ze je zavadejici prudit do sherpy co se vydavani tracku tyce, je fakt dobrej.. Kdyz se podivas co dela s lidma na party a jak na nej reagujou lidi co se teknu venujou (zamerne nerikam poslouchaji ale venujou) tak mi prijde tvuj komentar zcela mimo misu.. Stacilo rict ze se ti proste nelibi a ne buzerovat jakoze ho nikdy nikdo nemel vydat. Taky bych to chapala kdyby se o to Sherpa nejak mega snazil, ale byl s nabidkou vydani na labelu osloven a to je vec jina... Zajimalo by me jak by ses zachoval ty kdyby za tebou prisel nekdo a rekl ti hele to cos udelal se mi fakt moc libi a rad bych to vydal. Urcite bys rekl: Ne, ja nechci, je to nedomrdly :D Myslim ze by ses ten track spis snazil co nejvic vypiplat a uz ho mastroval k lisu :)