Mno, musim rict ze tentokrat jsem pozila znacne silny deepweed a v zaveru boje dostala poradnou pecku, takze tez ode me necekejte zazraky.
Zacalo to zewlovanim u me v byte, kde Wolf pisel na to ze nejak blbe vidi, vylil kafe, a prohlasil, ze jeho oci jsou mizerny kus hardwaru a ze je musi nechat spravit.
Odesel tedy nekam, kde, jak ocekaval, mu ty oci spravi. Nicmene, nejak se po ceste zatoulal, proste ztratil. Tak jsem poslala ducha, aby ho hledal, dal mi misto nekde v Altone, coz bylo shodou okolnosti i blizko tzv Kindergarten, mista, kde mela svy zajmy armada. Coz znamenalo, ze pri nalezani Wolfa muzeme vzit placenou akci.
Projeli jsme armadnim checkpointem, kde Sigurd ziskal jakesi traktoru podobne vozidlo. Jsem moc rada ze vzal rizeni, bych nenasla ani vlastni ruce, natoz smer. Zato vyvolavani duchu slo podezrele dobre, povedlo se mi mimo jiny vyvolat krasneho ohniveho hada, celeho zhaveho do boje proti cemukoliv vcetne stroju a vubec, a ten ten zemni elemental co byl ze zelezobetonu, to bylo skoro na napsani diplomky. Skoda ze mam jako Major biochemii. Mno a pak jsme se ritili ulicemi altony, chvili po nas slo neco desiveho, velikeho a temneho... ale setrasli jsme to. Uz jsme se blizili cili.
Mazec, pumelenice, mnozi efektove. To, co po nas slo by teoreticky nemelo existovat, je to schopne fungovat ve vsech trech svetech soucasne. Projevovalo se to ruzne, jako nastvany barak, jako holozombie ... neco jako prisera ze starejch tridu, kdyz jeste tridy nebyli, placata, virtualni, a kurevsky vrazdomaticka. No a spiriti to celkem pwnili, a Sigurd je pwnic maximalni
Pamatuju si ze ten zemni elemental obalil do sebe nejakou priseru co po nas sla... pamatuju su sebe jak jsem obalena jinym elementalem... a pak njaka rana do hlavy, ty veci byly elektricky a prosli i pres elektrickou izolaci myho Urban Jumpsuit s izolaci proti elektrine. Jo a pak... vim ze se na me sapal Wolf, a byl "jejich" ta zlovolna inteligence ho dostala a obratila na svou stranu.
Zemrel cestne v boji. Mezitim Sigurd jeste stacil odpali EMP bombu a nejak nas dostat na traktor. Super typek. Jo a pak nas dali dohromady vojclove. Necekala bych takto ferovy lidi mezi vojskem, a vzdycky jsem si myslela ze katastrofy lidi meni k horsimu.
Tak a pokud vycistim gramaticky chyby a projevy prilisneho nadseni a deepweedu, myslim ze ve skolni rocence by si tenhle text zaslouzil jedno z prednich mist :-)
(Text je psan na psacim stroji)