TIP:
GULDUR:
to co tu pisete je jen hloupa omluva za to, ze nekdo nekde neco pekne zkurvil a kapelu, ktera byla tahakem obou dnu jsem videl cca 20 minut, procez si pak sama klepala na celo, ze organizator asi trosku nedocenil co dela a asi na akce podobneho typu nema.
pochybuju, ze nekdo v sobotu prisel jemenovite kvuli jine kapele.
taky nechapu, proc teda kace jako nezacala nekdy roumej, kdyz jako v deset se to ma zabalit a prvni kapela zacala hrat v 21. to jako sorry, ale okamzite zruseni cele akce by mi po dohrani cophy nia pripadlo jako rana z milosti, protoze performer v plynove masce za kompem opravdu nenahradi kapelu na kerou cekam cca 5 let a na kerou [a to se dost divim ze se nestalo] by se vyplatilo prijed pres peknej kus Evropy.
Kdyz si predstavim, ze bych kvuli vasim vymluvam prijel treba z nemecka a polska zbytecne, asi bych vas nakopal do kouli. A znova rikam starsi zencka u listku se chovala mimozne a jeste lhala, kdyz jsem rekl, ze chci aspon pulku ceny listku z5 a rozkrikovala se tam nejen na me.
Hlavne proboha neorganizujte timhle zpusobem zadnej dalsi festak. nebo nechte dulezite kapely hrat jako druhe a jasne na to upozornete!!! nebo kurva zacnete vcas!!!!
GULDUR: Ty ses organizator? Typek od Magdy?
Nezachapal jsem uz z toho, jak jsi psal reklamu na Industrial fest jako nejakej Nyx novacek do asi 10 auditek... Musim Te kurva pochvalit za sehnani vazne dobrejch kapel!!! to jo.
Ale prosimte, nez se budes branit rozume i kdyz ostre kritice, spis si vem k srdci, ze to co se stalo nebylo tim, ze by CophNia odesel efekt, ac se to opravdu stalo.
Bylo to kvuli tomu, ze organizator festu nema vubec vyjednavat s policajtama, a uz vubec nema tvrdit ze byli mili a chapavi. Organizator festu ma policatty vyhodit s patricnejma papirama. Pokud Ti nekdo z klubu jmenovite lhal, ze se tam muze hrat po desate a pak policajty nevyhodil on, je to debil a lhar a nezaslouzi si aby mu kdokoliv dalsi veril v cemkoliv jinem a poradal s nim dlasi akce.