HC Kometa Brno » Původně jsem nechtěl zakončovat mezi betony, hlásí Martin Dočekal
http://www.hc-kometa.cz/...?id=Puvodne-jsem-nechtel-zakoncovat-mezi-betony-hlasi-Martin-Docekal-6862
Ačkoliv se veškerá pozornost hokejové veřejnosti soustředí na probíhající světový šampionát, jedna zpráva by neměla zaniknout. Týká se hokejové Komety Brno, která proslula bujarými oslavami. Ve starším článku popisuje jeden z hokejistů, jak takové oslavy probíhají.
"Ten večer začal nevinně, asi třemi dvanáctkami. Pak však Leoš (spoluhráč Čermák - pozn. red.) vytáhl pro chlapy pět flašek slivovice a už to začalo. Akce pak skončila v nádražní restauraci a nelilo se nic než beton. A to jsem chtěl jít brzo domů."
Dle zpráv očitých svědků toho večera mnoho hráčů bodovalo, někteří byli neustále na střídačce, rozhodčí přesto ani jednou nevylučovali! Dokonce prý před nonstopem došlo k bitce v přesilovce pět na tři.
Tolik k dění na lokální hokejové úrovni, blízká budoucnost totiž možná přinese apokalyptický boj mezi Ruskem a Českou republikou formou nikoli hybridní války, ale otevřeného boje.