KUREZZ: Tak tys to rozsek :D jo do politiky by se kluci hodili náramně aspoň by topili Paroubkovi pod prdelí v tom se asi všichni shodnem:D
4all nemyslim že by "zaplivanej matrix" bylo špatný místo pro párty - jasný maj tam hnusný pivo a je fakt že tam občas choděj dost podivný lidi - třeba jako já- nebo lidi co si tam jdou poslechnout svoje oblíbence,protože k tomu aby cestovali po evropě za tekknem ještě nedospěli... mě ten klub nikdy nevadil byl jsem tam na spoustě moc dobrejch akcí a stokrát radši pudu minimrtku do Matrixu než na srocení všeho ještěrstva do Chuchle...
SUBUR: já si třeba nemyslim že by Senuv liveset byl špatnej ba naopak mno a viděl jsem ho třikrát nebo čtyřikrát a vždycky dobrý a o kvalitě Wesera nemluvim protože to komentáře nepotřebuje...
Máš tu hezkej výběr to ne že ne ale pár lidí který bych já chtěl vidět a v ČR jsem je zatím na párites neviděl ti tam chybí...
DAVELXR: mno nemyslim si že by to bylo furt to samý dokola ale ty to asi víš nejlíp(billxx)...stejně jako že narkotek v matrixu je mrtka a že masakr mrtka neni... mimochodem nic proti masakrum ale feťárna v chuchli (kdo že to tam hrál) pak kolbenka (kdo že tam hrál vs s weaselem) a letošní masakr kde teda výjmečně nikdo z nich nebyl ? no tak to se na mě nezlob ale hudebně to byla mrtka mrtka mrtka-kde jsou časy harfy... to Winter cospiracy strčilo letos x massacre jak hudebně tak provedenim naprosto do kapsy...
Je to jenom názor jak tu předemnou někdo napsal je muj nenutim vám ho jen jsem se vyjádřil... je zajímavý jak si všichni myslej jak se na tom hrozně vydělá z vlastní zkušenosti vim že ty výdělky jsou povětšinou dost mizivý spíš většinou tenhle druh zábavy končí v červenejch obzvlášť pokud je ta párty velkej halomrd. Mohl bych tu psát sáhodlouhý komentáře a rozebírat co si myslim o tom co tu píšete ale jdu se radši najíst stejně je to začarovanej kruh ;)