Vážení přátelé,
chtě nechtě, Vás bohužel musím zklamat ač velice nerad. Bohužel totiž nevládnu mocí kouzelnou ani legislativní, abych byl schopen naplnit vaše očekávání a v plánovaném rozsahu uskutečnit z míst, kde jsem nyní držen proti své vůli a přesvědčení, plánované koncerty kapely La Phaze v Čechách, na Moravě a Slovensku. Snažil jsem se s kolegy s MAD BEAT WORX a URBAN TRAFIC dojít k nějakému rozumnému řešení a uspořádat tyto koncerty alespoň za nějaké minimalistické koncepce, bohužel se však zdá, že bez motoru vlak jede jen jistou setrvačností a viděl bych to jako podvod vůči Vám všem, vás připravit o plánovaný zážitek tak jak byl koncipován.
Proto bych chtěl přiznat svou chybu a všem se Vám velice omluvit, ale
všechny TŘI KONCERTY SE RUŠÍ.
Můžu za to hlavně já, protože jsem pod vlivem velice nepříznivé situace sklouzl k prodeji marihuany, který je u nás zatím bohužel stále nelegální a spoléhá na legislativu „co oči nevidí, to srdce nebolí“ i když ¾ národa hulí jak prokoplá. Následně jsem byl zbaběle udán, zatčen kriminální policií a v současné době je mé přechodné bydliště ve Vazební věznici na Ruzyni. Většina lidí se bojí a bohužel nemá čas ani koule na to mně kontaktovat a případně pro vás s mou pomocí zprostředkovat tento zážitek. Tímto bych se chtěl tedy veřejně omluvit, označit se za debila a jít s pravdou ven. Zároveň bych vám chtěl všem poděkovat za Vaší dosavadní přízeň a podporu našich parties, koncertů a projektů jak za MBW tak za UT. Slibovat nic nebudu, asi si mě tu chvíli nechají. :) Pokud to ve Vás něčím pohlo, tak hulte, choďte na akce a jděte k volbám volit konečně někoho, kdo trochu přemýšlí.
Pokud by mě chtěl někdo povzbudit nebo nasrat, tady je adresa:
Jan Kočí
Vazební věznice Praha Ruzyně
Staré náměstí 3
P.O.BOX 614/07
Praha 6
161 02
cela 138