úvod
témata
události
tržiště
události
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit heslem
přihlásit přes passkey
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
účastníci
2MEK
3L1NK4
ANICZKA
ANNICKA
BAARKA
BOLDRIK23
BULKA1
CRAZYHBO
CURLYLOCK
DOE
DUBPRINCESS
ENDREW
FERYLA
FOX_E
HRAX
KLARUSS
KOCHANSKIT
MARSELKA
MARURA
MASOO
MLADATECKO
OREA
OUBI
PONOZKINA
SEXILKA
VYKUTALENA
ZOLEK
Praha pro Haiti
Hush Café ve spolupráci s humanitární organizací ADRA pořádá benefiční akci na podporu obětem zemětřesení na Haiti.
Na benefiční akci vystoupí Admirál Kolíbal, Damalistik & Sista Carmen, Henry D & DJ Black Jesus, Equalizer Sound System, DJ Blinker, Prince Alfredo, Ross The Boss, Toby Williamson, Jahovia Sound System.
Celé odpoledne bude probíhat AUKCE obrazů a fotek, které byly věnovány mladými umělci.
VSTUPNÉ 50,- Kč
Výtěžek bude věnován na pomoc obětem zemětřesení na Haiti.
Benefiční akce je pořádána ve spolupráci s humanitární organizací ADRA, která se v současné době se podílí na zajištění humanitární pomoci na Haiti. Pro bližší informace sledujte www.adra.cz či se přidejte do skupiny ADRA CZ na facebooku http://www.facebook.com/pages/ADRA-CZ/206273352289.
Pokud se akce nemůžete zúčastnit, ale chtěli byste pomoci, můžete poslat DMS ve tvaru "DMS ADRA" na 87777, nebo můžete využít účet 4028 4028/0300, variabilní symbol 391. (Více info získáte rovněž na www.adra.cz)
IN_DIE
---
---
16:01:36 21.1.2010
tak to mě mrzí,ale taky nedorazím:/
KH_B
---
---
12:46:24 21.1.2010
bohužel, máme v neděli večer nákou session a pak hned makám s deskama do akráče........ tohle mi bude muset uniknout.
<<
<
automatické načítání
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam