úvod
témata
události
tržiště
události
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit heslem
přihlásit přes passkey
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
účastníci
ACIF
ANICZKA
ANIMAK
ATOMINATOR
BLEELXR
DEBBIE
JARDAK
KITIARA
LUCIJEM
MACEK
MARTA_KLOFACOVA
MINET
PSAJKOU
PSYCHOPATICK
SHAMAAN
VOPICE
WYNDMYLL_238
Zeitgeist Day
Zeitgeist Day: zdroje vs. peníze aneb život nebo smrt?
Motto: "Jestliže někdy vyhyneme, bude to navždy." (Dr. Albert Bartlett)
V sobotu 13. března se uskuteční v pražském kině Aero český Den Zeitgeist jako součást mezinárodní akce s názvem The Zeitgeist Day. V jeden den se tak sejdou na různých místech světa příznivci myšlenek vyjádřených ve filmu Zeitgeist: Addendum (Duch doby: dodatek), aby podpořili hledání nových alternativních pohledů a přístupů k politice, ekonomii, společnosti, nebo životnímu prostředí. Česká republika se tak už podruhé připojí ke globální akci, která se v loňském roce konala na 450 místech v 70 zemích světa. S celým programem mezinárodní akce se lze seznámit na oficiálních internetových stránkách http://www.zday2010.org. Existuje mnoho nových témat, která stojí za to, aby se o nich přemýšlelo a protože nejde zdaleka jen o Zeitgeist, program naší akce obsahuje kromě promítání filmu Zeitgeist: Addendum také diskuze a přednášky na klíčová témata a projekce myšlenkově spřízněných dokumentů, tak aby si návštěvník akce mohl udělat vlastní obrázek a mohl vše posoudit z vícero stran a úhlů pohledu. Zajímají vás skryté příčiny současné "ekonomické" krize? A její možné dopady? Není vám lhostejné naše životní prostředí? A co využívání přírodního bohatství planety Země? Čisté energie? Nic o tom nevíte anebo máte zájem se o tom dozvědět víc? Pak přijďte v sobotu do Aera!
Program:
14:00 - 15:45 "Andreas Clauss: Peníze a právo" (93 min) + diskuze
16:00 - 16:30 "The Story of Stuff" (21 min) + diskuze
16:30 - 17:00 Ondřej Vaněk - přednáška: "Bartlettovy zákony udržitelnosti aneb soumrak civilizace růstu"
17:00 - 17:30 Petr Hradil - přednáška: "Trojčlenný sociální organismus - nadělme si svobodu!"
Vstupné na celý blok za 50,- Kc18:00 -
20:15 "Zeitgeist: Addendum" (123 min) / vstup 95,-
20:15 - 21:15 Vlastimil Marek - přednáška: "Jak jsme (Z)mateni roZumem"
21:30 - 23:00 "Collapse" (82 min) / vstup 100,- Kč
PROZAC
---
---
13:46:44 11.3.2010
ještě za to platit? :)
KRMELEC
---
---
13:09:04 11.3.2010
Tyjo to je veliká škoda, jsem na horách, jinak bych stopro šla, achjo. To jsem neměla vidět tohle :c((
BUTCHER
---
---
12:49:40 11.3.2010
tyve jsem si poustel doma ten zeitgeist a nejak jsem tomu nerozumel ani slovo, i kdyz k tomu byly titulky:) nevim jestli zrovna na tohle mam hlavu a tvarit se, ze me neco zajima, drbat se pri tom na brade, taky neumim :)
KATCHABA23
---
---
12:46:49 11.3.2010
ee dík
<<
<
automatické načítání
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam