LAN23: Hele každej, kdo dělal někdy nějakou trochu větší akci, kde hraje hodně hostů a je to na cizim pozemku ví, že se fakt nejde na všechno vysrat s tim, že se to tam pak nějak udělá... Kdyby se neudělal line up, v životě se tam už nedohodnem kdy kdo bude hrát, v jednu chvíli by nás tam bylo na stagi deset v jinou chvíli nikdo... chce si to promyslet předem, aby ten večer měl nějakej vývoj, kontinuitu, aby si všichni zahráli tak nějak stejně a aby každej věděl, kdy má hrát... jsem si 100% jistej, že nechat tam 14Djů ať si dělaj co chtěj, tak si půlka z nich ani nestihne zahrát a přez den se místo chilloutu mastí techno... taky ne každej tam bude celej víkend žeo... Jinak jsem byl kvůli týhle kalbě včera na kriminálce a pokud bych lidi nechal lítat po všechn loukách jak zběsilný, tak by ta akce pořádně ani nemusela začít... Jsem rád, že to vůbec nějak prošlo na úřadech a přišlo by mi pitomý jim říct, že nebudu respektovat ty jejich základní požadavky, že si budem parkovat kde chceme... Nevim jak tobě, ale mě to takovej problém nedělá respektovat pronajatej pozemek parkoviště... Od toho to je pronajatý přece. Kor když jde o super kalbu na super místě, tak mi to přijde normální že zaparkuješ tam, kde je to k tomu vyhrazený a povolený. Nahoru auta jednouště nesměj, protože se tam nevejdou a je tam úzká cesta kde ani neprojedou proti sobě, což by znamanalo totál kolaps... V malym mužete udělat klidně ilegál privát a zahrát si podle chuti jak se lidi domluvíte na místě, ale v tomhle rozsahu to prostě neni možný. Jinak myslim, že postup typu pronajmout pozemek na hraní a parkování + pozvat DJe a udělat line up, že neni zrovna nějakej můj debilní výmysl... Příště ti zaparkuju na vaší kalbě auto na stagi a řeknu ti že je to freetekno neasi :-D Vim asi kam tim míříš, ale ne všechny akce jsou takle udělat... když budeš někde v prdeli v dalekejch pláních a budeš mít 50ha louky, tak prosim, ale když je to dva kiláky od města, prostor je omezenej a eště mě mrdá kriminálka, tak to prostě jinak nejde...