Demonstrujte si co chcete, já jsem pro to aby se platilo, a to i přes to, že jsem skoro sociální případ. Pokud ten zákon projde v takovym znění, jak je navrženej, tak jde o to, že třeba medici a přírodovědný obory, kterejch je nedostatek, budou platit fakt maličko a obory jako práva a eko budou platit majlant, páč jsou dnešní společnosti k hovnu. Systém půjček pro studenty je už prakticky i dneska nastavenej celkem použitelně a osobně si myslim, že to naopak dodává k motivaci, aby tu školu skutečně člověk dostudoval, pokud se snaží, a žádná radikální finanční zátěž to pro něj do budoucna neni. Zároveň souhlasim i s tim mamrdem Nečasem, že když si studenti odpustěj pár mejdanů, tak to splatěj ůplně v pohodě. Vycházim z toho, že já sám si jako student prakticky žiju jak prase v žitě oproti svejm rodičum, i když jsem na nich skoro nezávislej, ob den jsem vylitej a jedu si pohodu. Kecy kecy a kecy. V tomhle zkurvenym státě uměj všichni akorát remcat na všechno, ale ve skutečnosti na tom vůbec zas tak špatně nejsou.