úvod
témata
události
tržiště
události
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit heslem
přihlásit přes passkey
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
účastníci
EXIT
FIVEL
TRISH
ZUZZA
Life in a day
Cílem experimentálního projektu Život v jednom dni je vytvořit celovečerní film, který zdokumentuje život na Zemi v průběhu jednoho dne.
Život v jednom dni je unikátní světový experiment. Poprvé v historii vznikne dokumentární film vytvořený ze záběrů uživatelů z jediného dne. 24. července máte 24 hodin na to, abyste na kameru zaznamenali momentku ze svého života. Nejpřesvědčivější a nejzajímavější natočená videa budou sestříhána do experimentálního dokumentárního filmu, který produkuje Ridley Scott a režíruje Kevin Macdonald.
Film bude mít premiéru na filmovém festivalu Sundance v lednu 2011 a bude ke zhlédnutí přímo na YouTube. Pokud bude vaše video zařazeno do výsledného filmu, budete uvedeni mezi spoluautory. Získáte také šanci být jedním z 20 přispěvatelů, kteří pojedou na festival Sundance oslavit film společně s Kevinem Macdonaldem.
FIVEL
---
---
11:36:45 7.7.2010
SAKJA_PANDITA
: já právě taky. přijde mi ale dobrý, že i kdyby si něco natočila a ani to třeba neposlala, je to dobrej způsob, jak si zmapovat sebe sama a dostat se k nějaký sebereflexi
SAKJA_PANDITA
---
---
11:31:20 7.7.2010
dobrý nápad! nevim tedy, jestli se zúčastním, ale jsem hodně zvědavá na výsledek.
<<
<
automatické načítání
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam