Tak jsem se zase po roce dostal až sem ... no co říct k letošnímu ročníku? - celkové zklamání. Organizace byla letos opravdu tristní.
Ještě v 8 večer nebyly vstupenky, což se dá přejít.
Opravdu smutné bylo to, že se ještě v pátek v 9 večer stavěla hlavní stage. Plachty letos nebyly natažené vůbec. Malý mystický lesík byl nazdoben pár provázky a bílou plachtou, oproti loňsku to bylo jako pěst na oko.
Dál nechápu proč nebyla nad hlavní stagí natažená aspoň plachta, když bylo týden dopředu jasné že bude pršet ...
Jinak celkově stála letošní výzdoba za prd ... ML býval audio-vizuální zážitek, letošní vizuální stránka prostě nebyla.
A co se týká té audio stránky? - ehm, myslel jsem že Mystický les je psy-trance festival, a ne techno nebo tekk fest .... přišlo vám že se hrál psy-trance? Mě opravdu ne, to že si někdo stoupne za pult a osolí tam basy je prostě demence, bylo to tam jak na vesnický diskotéce, kde pustěj Bartošovou, přebasujou to, a všichni wydláci jdou tancovat do kotle ...
Ne, psy-trance ste pravdu nehrály, pár psychedelických zvuků do techna prostě není psy-trance.
Nicméně se našly výjimky, v průběhu víkendu se dali nají 2-3 dobré psy sety, u kterých si mohl člověk odpočinou. Díky těm několika výjimkám, u kterých se dalo hezky vytuhnout ...
Chválit se dá snad jenom chillout, za víkend jsem tam strávil nepočítaně hodin u ragae a housíkových setů ...
TDX