CEJN: Mám to také tak. :)
Hudebně jsem si toho užila během celého průběhu akce. S tím, kdo kdy hraje jsem také zaznamenala jisté potíže a pravdou je, že kdyby mne tak moc zajímalo, kdo kdy kde hraje, tak z lineupu se to nedozvím + (v chill-outu nebyl k nalezení). Z druhé strany by to mohl být impuls se seznámit s hrajícím a zjistit to přímo od něj.
Add výpadky proudu: díky počasí, kterému organizátoři neporučí způsobily bouře poškození vedení, které opravoval ČEZ, takže byly od proudu odstřiženy i vedlejší vesnice. Tím vlastně chtěl Čez sabotovat celou akci.:))
Co se týká toho pokusu o hanobení lidí, co blátotlačkali, tak mi to přijde jako hubování babičky, že se pepík zase zašpinil. Sláma by mne také potěšila, ale plakat kvůli tomu nebudu. Naopak jsme společně s dalšími lidmi zažili pěkné chvíle, které nás spojili, díky tomuto počasí. Možná jsem také zvyklejší na přírodní podmínky, protože od malička jezdím ven.
V neděli jsem si to hodně užila, jak se patří. Sluníčko si s hudbou krásně notovalo.
K plachtám v chill musím podotknout, že byly opět nataženy s tím, že je ještě Kashmír uchytil pevněji.