• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYRILLTSUNAMI
    :: UPCOMIN’ EVENTZ ::

2024 :: Za pařezem fest IV.

tsunami @ facebook
    tsunami @ instagram
    Tsunami logo [PDF]
    Tsunami znaky [PDF]
    rozbalit záhlaví
    KZH
    KZH --- ---
    CYRILL: ne, ne..to je fotka vytažená z Juniorova rodinnýho alba alias oslava narozenin s pár kámošema..:o)
    CYRILL
    CYRILL --- ---
    FILUS: to je z besídky klubu přátel sdělovací techniky? :))
    LETUSE
    LETUSE --- ---
    KZH: :D
    KZH
    KZH --- ---
    LETUSE: no jasně..úplný dvojče, krasavec:o)
    LETUSE
    LETUSE --- ---
    KZH: vid ten vlevo, bracha:)
    KZH
    KZH --- ---
    SOJKA:to jo no, hlavně ten vlevo vypadá jak Juniorovo dvojče:o) ci krávo, přísná fotka z kalby..!
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    FILUS: to sou tvoji brachove?Sou ti docela podobny :)
    FILUS
    FILUS --- ---

doufám, že to v pátek rozjedem minimálně takhle....?!:)
    ITCHYHEAD
    ITCHYHEAD --- ---
    SOJKA: cau, ja vas taky. jeste poprosim o odpoved:)
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    ITCHYHEAD: No problem.Radi te uvidime
    ITCHYHEAD
    ITCHYHEAD --- ---
    caues panove, jak to budete mit pristi patek s djs? do kolika tam muzem bejt? docela rad bych pustil nakou placku. kamosova kapela ma krest desky ve stejnej den, tak prijedu nekdy o pulnoci-2pm.
    LUKASZ
    LUKASZ --- ---
    zdravim vsechny fanousky ...

a zdravim i novy auticko .. at mu to jezdi a nikde neuhori hi hi ..

ty voe sel bych se nekam s vama oyrat .. jsem ve valenciii a vcera jsem tu nasel normalne stanek kde maj tocenou plzen ... no tak sem se pekne ozral hi hi .. cesky pivo po ctvrt roce parada .. jsme tam stali 3,5hodiny na stojaka u stanku,ty voe a maj tu pekne debilni policajty .. kreteni .. uz jsem se zas musel hadat s nima .. prerezavali balonky prodejcum balonku pro deti a heraky a zlodeje nechavaj snad , tak uz jsem to nevydrzel jak jsem byl nachcanej,no proste kokoti .. .. a co u vas ... jak to jde ..

LETUSE
    LETUSE --- ---
    FDM_NACELNIK: ale prdlajs
    FDM_NACELNIK
    FDM_NACELNIK --- ---
    a mate to.)
    LAN23
    LAN23 --- ---
    cus, majtel zlazniku je vykalenec, on ma ve svim seznamu akci napsano akorat tekno party, ale vubec netusi, kdyz sme tam byli my, tak mu rikam ze sme mu psali mejla a hrali tam asi ped mesicem, vypadal ze se rozpomel a jojo to bude vy, dal sem mu tam jeste cislo aby to bylo jasny..... ale jak to vypada, vykalenec vubec netusi kdo kdy kde.......
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    300tkm
    FDM_NACELNIK
    FDM_NACELNIK --- ---
    a kolik to ma nalitano?
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    FDM_NACELNIK: ne,u tehlech starsich typu se musej mazat vazelinou.Tazny to ma na 1500kg motor 2.4.Jede fer,novy brzdy,tlumice,olej,filtry.
    FDM_NACELNIK
    FDM_NACELNIK --- ---
    cepy?ty se snad jen meni.a kolik to ma najeto?a co to je za rok?tazne to ma? a motor?
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    FDM_NACELNIK: to je jasny.O tohohle se budu starat ja takze bych se nebal ze skonci jak ten zelenej.Uz si brousim maznici a vrhnu se na kardan a na cepy.Jestli najede tech 10tkm jak muj loni tak mame na 3 roky klid :)
    FDM_NACELNIK
    FDM_NACELNIK --- ---
    SOJKA: ten 1 furt zije a kde az byl .to je spis o pul na pul o lidech a stroji
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam