• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    Základní nápovědu najdete pod odkazem v menu.
    rozbalit záhlaví
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    ONDRASEEEK: Je to textový soubor zabalený gzipem. Nyx dokonce umožňuje si ho přímo rozkliknout v čitelné podobě, jinak si ho stáhni a rozbal.
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    ahoj - zalohy posty, jak z toho dostanu neco co prectu, prosim?
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    RAINBOF: možná se jen budu více držet své profese IT: v IT humorném klubu tady na Nyxu mě normálně plusují a nemažou
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    DANIELSOFT: tak v tom pripade asi budes muset pro svuj specificky humor najit či vytvořit vhodnou klicku
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    asi se to nelíbí, jsou tam mínuska

ale já dopředu nemůžu odhadnout, jak se daný vtip bude líbit, když jsem ho sám vytořil, tak je logický že mi přijde vtipný, je to analogie jako když barvoslepej nevidí nějakou barvu, tak si ji prostě nedokáže představit :)
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    já mám specifický styl humoru, který spoustě lidí nesedne

ale toto jsou YT videa a nikdo nikoho nenutí na ně klikat
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    PRAASHEK: Ja to nevidel, ale pokud to rozcililo vectora nebo nejakyho z tech jeho srandistu tak to je pro NiH urctite dobry.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    RAINBOF: jsi zlý, nebo to myslíš vážně? Vlastně pokud to myslíš vážně, jsi zlý určitě.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    (a od těch dob o něm už nikdy nikdo neslyšel...)
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    RAINBOF: díky zkusím to tam dát
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    DANIELSOFT: klidne je mozny ze tam patri ale o tom co je vtipny rozhoduje vector a dalsi jemu podobny.

Možná patří do do nových internetových humorů
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    ahoj, nejsem tu novej, ale úplně se neorientuju ve všech nuancích klubů, mám vlastní tvorbu vtipné video (montáž), chci ho tady někde sdílet, myslel jsem, že to patří do "ústavu pro duševně vysmáté" ale smazali mi to tam: kdo se orientujete, poradíte nějaký vhodnější klub? když dám do vyhledávání "videa" je to příliš obecné :(
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Bez zadaného času to skutečně nešlo uložit. S časem úplně v pohodě. Na Windows/Firefoxu je tedy zjevně nutné čas doplnit ručně. iOS/Safari i Android/Chrome zobrazí picker i na hodiny a minuty.

SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Přepnutí formátování čísel na češtinu ve Windows na zobrazení ve Firefoxu nemělo žádný vliv (ani po odhlášení z profilu, restartu Firefoxu).
    Po přidání češtiny mezi preferované jazyky webů a/nebo přepnutí Firefoxu do češtiny (udělal jsem obojí najednou) a restartu se zobrazuje i české formátování.

V čem přesně tedy má být problém? Ve kterém kroku to nefunguje? Hodilo by se asi víc informací, snímek obrazovky, přesnější popis.

Mimochodem, ten picker se zobrazí i ve sto let starém Safari 12.1 na iOS 12.5 na nějakém muzejním iPadu.

SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Aktuální Firefox mi zobrazí správné formátování pro ruční vepsání i ikonku pro výběr z kalendáře.

ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Win10 22H2 x64 CZ, Qwertz, Palemoon 33.7.0
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    ROBIN_SNNS: A co že máš za systém, prohlížeč a hlavně nastavení jazyka/regionu (formátu data a času)?
    Vždyť zjevně to používá ten standardizovaný HTML5 element.

(Omlouvám se za rozmazaný JPG, jsem líný hledat něco na zmenšování PNG, nechtěl jsem dávat obrovské plachty a pro ilustraci to snad stačí.)

ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    29.05.2025 08:00 i 29. 05. 2025 08:00 odmítá formulář vzít
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Není na to nějaký standardizovaný HTML5 element?

Ano, je!

- HTML: HyperText Markup Language | MDN
    https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/HTML/Reference/Elements/input/datetime-local
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    ROBIN_SNNS: myslim ze tam jeste musis dat cas. Je to priserny...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam