• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    Základní nápovědu najdete pod odkazem v menu.
    rozbalit záhlaví
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    STICKYGREEN: V diskusi, kde je správcem, vidí všechny příspěvky, i od lidí, které má v DI (nebo kteří mají v DI jeho) - možná to bude tím?
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Poslední a původně zamyšlený dotaz: jak si odblokovat ID ve Fyxu (snad jsem ve správným klubu) ?
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Omlouvám se za zmatení pojmů. Nepoužívám web ale většinou jen Fyx. Tam jsem ID dal do bloku. Zkontroloval jsem teď web a tam ID vidím. Měl jsem zato, že ignor/blokace je to samý. Jaký je v tom teda rozdíl? Ve Fyxu nabídku ignorovat uživatele nevidím. Pardon a díky za odpovědi.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    ELIDOR: Tak to vypadá takto. Do pole 'přezdívka' zadám ID, který s naprostou jistotou ignoruji. Což vím při my skleróze jistě, vidím v diskuzích jen odpovědi na něj, ale jeho příspěvky ne. On mě v DI nemá, nedávno mi dával +.

Pokud kliknu přímo na ten odkaz bez zadávání ID do pole přezdívka, vidím tam seznam přátel. A mezi jimi jedno ID, kde je červeným písmem nabídka ignorovat v poště/ignorovat v diskuzích. Ale to ID jsem si do ignoru nedával. Aspoň si nevzpomínám:) Vím o třech IDs, který mám s jistotou v ignoru..

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    STICKYGREEN: To by mělo bejt jedno.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    FRK_R23: Projel jsem to tam všechno, ale prostě to nevidím :) Nemám prémiovku, to je ten problém?
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Čau. Jsem na nyxu 13 let, tak mě omluvte, ale asi jsem slepej, nemůžu to najít. Kde najdu koho mám v obyč. ignoru? Nebo ještě lépe, když si vzpomenu koho, jak si ho z toho ignoru vyndám? Díky za odpověď:)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NYX: zatím mi právní ráda jasně sdělila, že smazání jakýchkoliv vlastních příspěvků je věcí gdpr. není to můj bussines, ale přistupuju k věci na základě té rady, dokud nebudu mít informaci lepší. PII nevím co je.

NYX: jo tyhle zálohy jsem myslel. nový teda už nevznikaj? tak to jsem nevěděl., aspoň něco.
    NYX
    NYX --- ---
    PALEONTOLOG: Tyhle zalohy myslis. Jo, ty zustavaji bohuzel. Ale uz nove nevznikaji.
    NYX
    NYX --- ---
    PALEONTOLOG: Pri smazani celeho uctu prispevky zmizi.

A afaik GDPR resi PII, ne naprosto jakakoliv data, ktera dany uzivatel vyprodukuje. Klidne me vyved z omylu.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    já myslím, že by nováčci měli vědět, že tady jejich příspěvky zůstanou i po smazu celýho účtu
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NYX: ehm, myslím, že jsem jeden z mála lidí, který sype na internet naprostý minimum údajů, jde mi o to mít kontrolu nad príspěvky, kterým již nemám přístup. a je to mmj. záležitostí gdpr ze strany systému, nesvaluj laskavě zodpovědnost na uživatele.

NYX: děkuji za neodpověď. v náhodným klubu jsem čeknul zálohy a sahají k 2009. tedy ani tohle není argument.
    NYX
    NYX --- ---
    PALEONTOLOG: Zalohy se drzi jen nejakou dobu zpet.
    NYX
    NYX --- ---
    PALEONTOLOG: A to tu opravdu trousis v diskuzich udaje, ktere spadaji pod GDPR? To im prijde jako takova anomalie, ze se mi nechce kvuli tomu neco programovat.

To prepouziti smazaneho nicku nepujde, zrovna to dodelavam.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NYX: jo a zmizí smazený uživatel také ze záloh?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NYX: už jsi uvažoval nad tím, co s příspěvky, které zůstanou trčet v klubech, kam už uživatel nemá přístup, ale chtěl by je minimálně kvůli GDPR smazat? mazání celýho účtu je dost nepraktický.

jo a nejspíš si pak někdo může vzít ten smazanej nick, znovu, žejo?
    NYX
    NYX --- ---
    TOOMIX: Ano
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam