• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    Základní nápovědu najdete pod odkazem v menu.
    rozbalit záhlaví
    XARGH
    XARGH --- ---
    SPIKE411: kliknout na jméno ignorovaneho, kterému někdo odpovídá?
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    XARGH:
    proc muzu cist jejich reakce na nekoho, ale na SEBE NE?

Počkat počkat, ty můžeš číst reakce na někoho jiného těch ID, která ignoruješ?
    Jak?
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    XARGH: proč potřebuješ vědět co dělá ID které máš v ignoru? Chceš mít nějakou možnost, pozorovat klíčovou dírkou?
    XARGH
    XARGH --- ---
    NELLAS: no, mohl by na to byt dalsi zaskrtavak.
    jinak dik za tvuj pohled, uvidime, jestli se nevyjadri i mr. NYX
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    XARGH: Protože je máš v ignoru, protože je nechceš číst. Mě by třeba takové nitrifikace dost štvaly.
    XARGH
    XARGH --- ---
    NELLAS: "tak pokud na ně někdo zareaguje, můžeš se na tu jejich odpověď prokliknout" OK - proc je toto povoleno, kdyz plati "pokud je máš v ignoru, tak je primárně nevidíš, což dává smysl, že pak nebudeš dostávat ani notifikace a nic" ?

proc muzu cist jejich reakce na nekoho, ale na SEBE NE?
    XARGH
    XARGH --- ---
    NELLAS: muj uhel pohledu je zas takovy, ze pokud na me nekdo reaguje, mam opravneny zajem ZJISTIT, kdo to je.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    XARGH: Prostě je máš v ignoru, tak je primárně nevidíš, což dává smysl, že pak nebudeš dostávat ani notifikace a nic. Jedině jak, tak pokud na ně někdo zareaguje, můžeš se na tu jejich odpověď prokliknout.
    XARGH
    XARGH --- ---
    NELLAS: inu, to nechci, to bych sem prece nepsal! :)
    jaky je rozdil mezi "nyxackou" a knizeci radou BTW?

kdysi davno se zobrazovalo varovani, proc zmizelo?
    proc kdyz kliknu na 1 odpoved, tak jsem presmerovan na vlastni prispevek? to prece nedava smysl...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    XARGH: Vyndat si je z ignoru.
    XARGH
    XARGH --- ---
    Jak zaridit, abych viděl reakci Mnou ignorovanych (obycejny ignore, nikoliv ten oboustranny) lidi na můj prizpevek? vidím že mám reakci, nevidím ovšem od koho, ani se nezobrazí varovani. Android 12, firefox, ale na PC se to tuším chová stejne...
    OXYMORON
    OXYMORON --- ---
    QWWERTY: 10 mega se mi jeví jako málo. Samozřejmě chápu, proč tam ten limit je, ale potom potom ta informace, že mám k dispozici 1GB volnýho prostoru, je víc těšínský jablíčko, než realita.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    OXYMORON: taky jsem na to ted znova narazil o vikendu. dost mozna by stacilo, kdyz by ten 413 error zobrazil navic info "max size == XX MB".
    OXYMORON
    OXYMORON --- ---
    V sekci "Soubory" jsem nenalezl informaci o tom, jaké je omezení (ale experimentálně jsem zjistil, že to je asi 10MB).
    Je to tak, nebo dělám něco špatně, že mi to pořád vrací čtyřistatřináctku ?
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    NYX: O.K. Tak to zkusím jinak. Kolik pozvánek bývá v každé várce? A nová várka se přičítá kW starým, nebo mají pozvánky expiraci a obdržením nových zaniknou?
    NYX
    NYX --- ---
    NEVADA_: Cislo myslim nikde videt neni.
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    Jak zjistím, kolik mám možnost poslat pozvánek, prosím?
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    STICKYGREEN: V diskusi, kde je správcem, vidí všechny příspěvky, i od lidí, které má v DI (nebo kteří mají v DI jeho) - možná to bude tím?
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Poslední a původně zamyšlený dotaz: jak si odblokovat ID ve Fyxu (snad jsem ve správným klubu) ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam