• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    Základní nápovědu najdete pod odkazem v menu.
    rozbalit záhlaví
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Vložím z telefonu do záhlaví obrázek? Jak prosím?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MEI: přece by sis nechtěla změnit tak úžasnou ikonku za nějakej.. já nevím, třeba "avatar"? no brrr :)
    KUKEN
    KUKEN --- ---
    KUKEN: dobrý tak klasika, po položení dotazu najdu sám za 5 vteřin :D sorry
    KUKEN
    KUKEN --- ---
    jak si můžu koupit prémiovku? vždycky sem se na to prokliknul z tý vánoční slevový akce ale teď to nikde nemůžu najít :O pls help
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    tak možná už systém umí sežrat i jpg/png, dozvíme se v příští episodě, ale s .gifem máš jistotu.
    MEI
    MEI --- ---
    PALEONTOLOG: No já myslela, ze když se navazoval ten nový systém… tak nic :-)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MEI: co by se jako za tech 15 let melo zmenit?
    MEI
    MEI --- ---
    PRAASHEK: Takže se nic za těch 15 let nezměnilo? :-)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MEI: 40x50px .gif bude fungovat určitě
    MEI
    MEI --- ---
    Ikonka. Jaké jsou požadavky na obrázek pro ikonku? Zkoušela jsem nahrát x variant, ale vždy jsem skončila s "Nepodařilo se uložit novou ikonku". Díky!
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    Heh, karma byla součástí jednoho uživatelského skriptu na Lopuchu. Součástí téhož skriptu bylo "menu jako na nyxu".
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PSYCHOJEBY: uMnĚlá iNtelIGeNtsE zkombinovala několik existujících věcí s několika neexistujícími věcmi.

Nejblíž k tomu mají tyhle věci:
    - můžeš si přidat člověka do přátel a dát k němu i komentář, který uvidí všichni, kdo se na dotyčného profil podívají a kliknou si na "comments"
    - můžeš někomu udělit hodnocení - v základu pouze pozitivní/negativní + k tomu radno přidat komentář, proč tohle hodnocení dotyčnému uděluješ viz ELIDOR - tyto komenty jsou též vidět na profilu
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    PSYCHOJEBY: pri praci s GPT ci libovolnym jinym LLM doporucuji zacit tady

Halucinace v umělé inteligenci - Co to je, proč vznikají, jak je rozpoznat a minimalizovat | Marigold.cz - Sítě a Technologie
    https://www.marigold.cz/ai/halucinace-ai/
    Halucinace ve světě umělé inteligence [jsou] jevem, kdy model generuje informace, které buď neodpovídají realitě, nebo jsou zcela smyšlené.
    PSYCHOJEBY
    PSYCHOJEBY --- ---
    ELIDOR: Právě jsem to zkoušela a nejde to takže sem se tu šla jen zeptat , od toho tu to forum je .

A ukazují jen jak mě to vlastně napadlo .

THIS ALL

Děkuji
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    PSYCHOJEBY: v tom pripade postupuj presne podle navodu, co ti na to rict :)
    PSYCHOJEBY
    PSYCHOJEBY --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Nemyslí hodnocení z tržiště?
    Teda šťouchání to není...
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    PSYCHOJEBY: snad jen reference?
    napriklad https://nyx.cz/profile/SCHIFFI

NYX
    NYX --- ---
    O nicem takovem nevim.
    PSYCHOJEBY
    PSYCHOJEBY --- ---
    Prý tady jde nějak udělat karma ( něco jako šťouchnutí na fb) je to tak? A kde to najdu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam