• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    Základní nápovědu najdete pod odkazem v menu.
    rozbalit záhlaví
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    BSB: zalezi na tom kolik toho smazes sam. sojovy jsou holt levnejsi.
    BSB
    BSB --- ---
    RAINBOF: doufám že ne sojovej...
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    BSB: to bys měl, určitě by ti zbylo na párek s hořčicí!
    BSB
    BSB --- ---
    RAINBOF: už jsem chtěl zapojit nějakou neziskovku !!!! (bazinga)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    BSB: sikulka poradil si sam.
    BSB
    BSB --- ---
    TOOMIX:
    ale prvne to pojednom smazat a pak udelat toto bude fungovat. jeste ze jsem tu vlastne moc nepsal.. to bude za chvílu
    nebo na to pouziju nejaky nastroj na testovani UI
    děkuji, to mě předtím nenapadlo..
    BSB
    BSB --- ---
    TOOMIX: nice try, ale to moji existenci tady nevymaže.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    BSB: dáš změnit heslo, vygeneruješ náhodné, nikam si ho nenapíšeš a odhlásíš se
    BSB
    BSB --- ---
    kde zruším účet prosím?
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    SABRIEL13: neni zac, asi. :)
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    SABRIEL13: Kdosi odpověděl, a já tu odpověď viděla v notifikaci, a ano, je potřeba si přečíst návod, kterej je přímo v tom upravování napsanej, akorát jsme to ve dvou lidech zvládli nepřečíst, protože bannerová slepota nebo nevim.

Takže dík za pomoc, šlechetný zachránce.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Hola hola, nováček nejsem, ale zjistila jsem, že v soukromejch diskuzích nejde upravovat záhlaví a nástěnka, což neni moc šikovný.

Resp. já vlastním jeden mega starej soukromej klub, kde mi to jde, a v tom záhlaví i na nástěnce už asi dvanáct let jsou nějaký věci, a druhej, kde chybí čudlítka na úpravu obojího.

Je to bug, nebo fíčura? A jestli je to fíčura, nemohli bychom ji změnit?

Kdyžtak mě pošlete do jinýho klubu, hledala jsem info v helpu a tam nic není.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ROBIN_SNNS: pokud si tě dali do oboustranného (double) ignore, tak nevidíš žádné příspěvky od nich (ani oni od tebe). A taky je možnost, že svoje příspěvky smazali (jsou zde jistí jedinci, co mají tuto činnost jako druhé přirození)
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Jak přesně funguje ignore na nyxu? V diskuzi o gpu jsem najednou přestala vidět příspěvky dvou uživatelů aniž bych si je sama dala do ignoru...
    NYX
    NYX --- ---
    Presne tak
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    LODBROG: až do bodu, kdy se změnil systém a místo záloha/výmaz je to už bez výmazu a zálohy. Což bude patrně nějaké datum, které bude vědět NYX.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    NYX: Pro nás blbé... jakože se zachovává historie všech diskuzí jako součást diskuze a lze v ní normálně listovat až k založení...?
    NYX
    NYX --- ---
    ELIDOR: Ted se nic automaticky neodmazava, tak neni co zalohovat.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    NYX: a nezvazujes to obnovit? pro majitele diskuzi
    NYX
    NYX --- ---
    77WHITE: Ted uz se zalohy nevytvari. Pokud je nejaka zaloha z drivejsi doby, je na ne v diskuzi zalozka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam