• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    VACA
    VACA --- ---
    Zase po case zdravim vsechny! Nevim jestli je to spis sem a nebo do pripominek k systemu.

Dotaz: jak to ze kdyz pisu prez "plovouci chatovaci okno" tak mi rozepsanej text zustane v okne pro zadavani i po odeslani zpravy? -musim ho pak rucne oznacit a vymazat abych mohl napsat novou zpravu a nemel tam text z te puvodni, odeslane...?

Mam nekde neco vypnout nebo zapnout, pripadne jinak nastavit?

Jsem vyhradne na mobilnim zarizeni apple ipad mini, tovarni prohlizec safari, verze os 7,1...
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ZARREMGREGARROK
    ZARREMGREGARROK --- ---
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    NEPALCANKA: Jeste snad i existuji - ale je to vsechno jeden nyx :)
    NEPALCANKA
    NEPALCANKA --- ---
    Aha tak to konecne chapu :). Kdysi vsak myslim pred par lety existovali na nyxu skupiny kde se psalo anglicky, nebo ne?
    KEJML
    KEJML --- ---
    NEPALCANKA: Ne, nic jako Nyx s anglickým obsahem není. Můžeš si přepnout do angličtiny ovládání (menu, tlačítka, atd.), ale na textech napsaných uživateli to nic nezmění.
    NEPALCANKA
    NEPALCANKA --- ---
    Aha, dekuji, to znamena ze existuje nejaky automaticky preklad vseho co se napsalo kymkoli kamkoli cesky, se objevi I anglicky?
    NYX
    NYX --- ---
    NEPALCANKA: Jediny rozdil je v napisech, obsah je v obou verzich identicky :)
    NEPALCANKA
    NEPALCANKA --- ---
    Jak je to prosim s anglickou verzi Nyx? Muzu byt clenem obou soucasne, ceske a anglicke? Nebo si musim zvolit jiny nick pro obe?
    JESSSYNKA
    JESSSYNKA --- ---
    KEJML: Aaaa, to bude ono :-) Díky moc... Dám si pozor a budu číst. Díky
    JESSSYNKA
    JESSSYNKA --- ---
    Ať dělám co dělám, nějak mi nejde nahrát ikona. Nebo jinak - nahraje se mi, vidím jí v nastavení, ale i po uložení se mi nezobrazuje u nicku... Nevíte, kde může být chyba?
    NYX
    NYX --- ---
    MILL: co na to koukam, asi neda. ale nedelal bych to, lidi maji ruzne skiny a kdyz to nastavis napevno, dost mozna to cast lidi neuvidi nebo uvidi spatne.
    MILL
    MILL --- ---
    Jeden dotaz, dá se v editoru záhlaví měnit barva textu, nebo musím ručně přes úpravu zdrojáku ?
    CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    NYX: nakonec to zmizelo
    CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    NYX: OK, hnedle jsem klidnejsi, asi ... ;)
    NYX
    NYX --- ---
    CPT_PLESARD: to by melo samo po chvili zmizet asi.
    CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    Prihlasil jsem se na jednu udalost, pak se z ni odhlasil, udalost byla nakonec zrusena.
    Ale mne porad na uvodni strance visi oznameni, ze jsem se nekam chystal. A smazat nejde.
    Co s tim?
    Diky.
    NYX
    NYX --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: 10MB max

pouzij treba uloz.to, dropbox apod.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    ahoj, snazim se protlacit pres postu 250MB soubor, ale pada mi to na hlasce "problem pri nahravani souboru ()", je tam nejaky size limit? v osobni > soubory to pri pokusu nahrat vubec nic nezacne delat.. mam smulu a tak velky soubor nenahraju? pomuze soubor treba rozdelit? diky..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam