• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LITTLELIAssembler
    there are 10 types of people in the world. those who understand binary, and those who don't.
    windows bring the power of yesterday computers in nowadays
    sexy nastenka
    rozbalit záhlaví
    JCD
    JCD --- ---
    TEAR: nebud nasranej ;]]]
    ja mam za to ze 0x13 a x mod je to samy...mozna se pletu, ale pak kecal tenkrate negdo v tech swag asm/pas knihovnach :)
    ty hvezdy byly udelany tak, ze ty jakoby nejbliszi letely nejrychlejc a ty jakoby nejdal nejpomalejc, bylo tam asi 5 vrstev, to je myslim ono...
    TEAR
    TEAR --- ---
    Jcd: 320x240 neni mod 0x13, ale jakejsi xmod. btw, to, o cem mluvis, neni paralaxni scrolling, to je neco uplne jinyho.
    TEAR
    TEAR --- ---
    Littleli: nejak nechapu co ma anketa co delat s assemblerem, ale to nic... ;)
    JCD
    JCD --- ---
    neee, ja to pouzil pred x lety v jednom setrici kterej vypadal jako ze na jednu stranu leti hvezdy v kosmu a proti nim si cestu razi vlajici rastrovy text, vypadalo to cool, bylo to v modu 0x13 320x240x256. Kod uz nekam zapadl, bylo to napul v packalu a napul va asm....ty zlate zacatky :)))
    Tehdy jsem ovsem nevedel, ze se tomu tak rika, proste jsem to odkoukal z nejaky gamesy...
    JCD
    JCD --- ---
    LITTLELI: chceme :)))
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    proc me kazdej chyta za slovo... chcete do zubu? :-))))))))))
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    viceurovnovy scrolling jsem myslel samozrejme .-) pac jsem nevedel co dat za novou anketu .-)
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    ne nemyslel .-)
    JCD
    JCD --- ---
    znam parallax, ale autor asi myslel neco jinyho...
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    ty voe... anketa me drti ,-)) se priznejte... kdo to vi?
    BRETHA
    BRETHA --- ---
    sem rad kdyz to rozchodim natoz abych to jeste optimalizoval ... na to sem este moc maly piiivo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam