Já myslel, že Honza je moc, když musel bejt moc, když ten datum napsal tak, jako by byl moc a já to pochopil jako by moc nebyl. Jak jsem byl moc, tak jsem dokázal pochopit, že to, jak to napsal, mohl myslet jinak než tak, jak to napsal. Ještě víc jsem si myslel, že byl moc, když jsem mu to ve standardizovanym formatu data zpětně potvrzoval a on na to, že bych já mohl být moc, nezareagoval, tudíž jsem to bral jako domluvenou záležitost. Není ale pravda, že s největší pravděpodobností byl nejvíc moc nebo naopak natolik natolik málo, že když jsem mu v sobotu posílal kopie těch našich domluv, tak nereagoval tak, že byl jinak než já, protože tim, jak jsem já byl moc, jsem nespecifikoval datum, kterej jsem si nepřečetl tak, jako kdybych nebyl moc, ale tim, jak jsem byl nejvíc, tak si je nějak překřížil a to já nemohl, protože jsem jel na Moravu.. Jenomže na tu Moravu jsem mu posílal odkaz, tak kdyby alespoň trochu předpokládal, že bych mohl být moc, chybu by odhalil a sdělil by mi, že jsem moc, ale asi byl moc, no..