úvod
témata
události
tržiště
události
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit heslem
přihlásit přes passkey
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
účastníci
CERTICE
CWK
RASHEENS 30´S /REGGAE RADICALL vol.3
CR - Stredocesky kraj - Otvovice - koupaliště 50°12'31.188"N, 14°16'11.946"E
narozeninodekolaudačka
co?
-- poslední mejdan co tam proběhne,páč tam hájňoch končí a současně mám....
kde?
-- koupák v Otvovicích
kdy?
-- už tenhle PÁTEK 10.9.2010
jak?
-- v klidu a pohodě za supportu " LA POHODA" soundu ...kdo ví ten ví/kdo neví...je to sladěný a na prostor akundrát!.....
proč?
-- protože mam narozky! a uzavřem sérku events "Reggae Radicall! dotřetice všeho dost... --- tedy vol.3!!!...a taky mi uděláš radost! :-)
že bude kosa!! ?
dva hořící sudy a plachta až padne rosa.....k tomu celá hospa kam to frknem když bude počasí fakt...krutě.... "pod psa"!!!
vhodný pro psa?
-- samozřejmě...jenom obvyklá prosba...
a hrát se bude?
-- jo to bude! a prej klído ,naplný kule!!../kdo se předem domluví "na hraní"--vítám"bude ale technickej saport "nutnej domluvit předem../
a co to bude?
-- ...BASS MUZIC!!!
dubstep,dub,ragga,reggae,raggajungle,dancehall ,plus nějakej LIVE rap můzič???,bassline,electro,grime,crunk skáčko...a ktomu ... cojávim :)
btw
....na ty sudy by šel hodit nejakej rošt....nebo jenom nad nim opíct páliprsta...topit se bude dřevem...
možno zakempit s autem přes noc...pro otužilé - možno postavit si stany....
....
Takže kdo má chuť a čas se stavit a "oslavit" se mnou "polo-důchod"!!! a nebo má chuť na borůvkový pivo a hudbu........je vítán!
PS:
pošli všem kdo mě zná a tomu koho by to mohlo zajímat!
WTK
---
---
7:06:07 7.9.2010
teda ty uz ses dedek;) safra ale uz mam domluvenej sitoworkshop na speedstopu:-/ kazdopadne vsechno nejlepsi, panaky holt nejak pozdejc..
CERTICE
---
---
7:03:55 7.9.2010
jasna paka :)
<<
<
automatické načítání
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam