• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    Základní nápovědu najdete pod odkazem v menu.
    rozbalit záhlaví
    TUILE
    TUILE --- ---
    pokud se smaze z nyxu uzivatel, tak se smaze i posta, kterou sem si s nim vymenila?
    hledala sem nejaky nechutnosti, co mi kdysi posilalo jedno pozdeji smazane ID a je mi teda lito, ze tento dukaz v poste nemuzu najit...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    JAMILLOS: Ne, ale pokud ti dal někdo paleček a ty ho nevidíš, tak.je.to buď někdo, kdo má v dané diskusi správce či právo mazání a má tě v ignoru nebo ty jeho.
    Nebo je to někdo, koho máš v obyčejném ignoru ty.
    XARGH
    XARGH --- ---
    JAMILLOS: zadnou takovou tabulku u sebe ani ve viditelnych utrobach nyxu nenajdes. pokud vidis dany prizpevek u jineho prihlaseneho cloveka, muzes si udelat rozdil a tak to zjistit.

jestli mam odpoved blbe, tak me doufam nekdo opravi
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    Ahoj, ráda bych si dala do ignoru v tržišti jedno ID, nenašla jsem způsob, jak to udělat. V nastavení lidí je jen ignore v poště/ diskuzích, ale i když jsem nastavila to, v tržišti se mi pořád objevuje... Jde vůbec nastavit ignore v tržišti? Pokud ano, jak pls?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Zdravím mám dotaz.

Uživatel A tvrdí, že mu uživatel B psal soukromé zprávy, které po tom co je uživatel A přečetl, uživatel B smazal.

Uživatel B tvrdí že uživateli A nikdy žádnou soukromou zprávu nenapsal.

Zůstane uživatel B v seznamu v levé části uživatel A i po tom co smaže zprávy které mu psal?

Pokud uživatel B smaže poslané zprávy, znamená to že zmizí ze zpráv i uživateli A?

Obecně - existuje způsob jakým dokázat že má uživatel A nebo B pravdu?
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    WAMP_ELF: případně pokud byste někdo byl od té dobroty a zkusil si prostě vyfiltrovat moje příspěvky, tak jestli jsou pro vás viditelné nebo je to nějaký glitch u mě...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    JAMILLOS: na druhou stranu pokud ta diskuse vznikne, můžeš jim tam chodit říkat, že jsou čuráci nebo tak něco
    XARGH
    XARGH --- ---
    NELLAS: "tak pokud na ně někdo zareaguje, můžeš se na tu jejich odpověď prokliknout" OK - proc je toto povoleno, kdyz plati "pokud je máš v ignoru, tak je primárně nevidíš, což dává smysl, že pak nebudeš dostávat ani notifikace a nic" ?

proc muzu cist jejich reakce na nekoho, ale na SEBE NE?
    XARGH
    XARGH --- ---
    NELLAS: muj uhel pohledu je zas takovy, ze pokud na me nekdo reaguje, mam opravneny zajem ZJISTIT, kdo to je.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    XARGH: Prostě je máš v ignoru, tak je primárně nevidíš, což dává smysl, že pak nebudeš dostávat ani notifikace a nic. Jedině jak, tak pokud na ně někdo zareaguje, můžeš se na tu jejich odpověď prokliknout.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    ELIDOR: Tak to vypadá takto. Do pole 'přezdívka' zadám ID, který s naprostou jistotou ignoruji. Což vím při my skleróze jistě, vidím v diskuzích jen odpovědi na něj, ale jeho příspěvky ne. On mě v DI nemá, nedávno mi dával +.

Pokud kliknu přímo na ten odkaz bez zadávání ID do pole přezdívka, vidím tam seznam přátel. A mezi jimi jedno ID, kde je červeným písmem nabídka ignorovat v poště/ignorovat v diskuzích. Ale to ID jsem si do ignoru nedával. Aspoň si nevzpomínám:) Vím o třech IDs, který mám s jistotou v ignoru..

KRISKA
    KRISKA --- ---
    dotaz: pokud existoval klub, ktery byl zrusen a zalozim novy se stejnym nazvem, asi nejakym zazrakem se neobnovi ten puvodni obsah, co? :D
    NYX
    NYX --- ---
    Da se pridavat nejaky suffix. Pokud jde o nejakou drobnou zmeny, napis mi. Je to jen aby se uplne nemenilo tema diskuze a lidi nebyli zmateni co to sleduji.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    PRAASHEK: Ja to nevidel, ale pokud to rozcililo vectora nebo nejakyho z tech jeho srandistu tak to je pro NiH urctite dobry.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    RAINBOF: jsi zlý, nebo to myslíš vážně? Vlastně pokud to myslíš vážně, jsi zlý určitě.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    SNICI: Nikoliv.

Pokud ho chceš smazat protistraně, (1) musíš mít prémiovku,
    a (2) protistrana si příspěvek ještě nesměla stihnout přečíst.
    Maže se to tak, že u toho rozklikneš "nepřečteno" a pak teprve "smazat u dotyčného" (nebo jaxeto tam nazývá).
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    SNICI: Obrázek přímo do příspěvku vložiš přes tlačítko sponky ve webovém rozhraní.

Nahrávat přes volné soubory jak píše FRK_R23 snad jen pokud plánuješ tentýž obrázek použít ve více příspěvcích.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ROBIN_SNNS: pokud si tě dali do oboustranného (double) ignore, tak nevidíš žádné příspěvky od nich (ani oni od tebe). A taky je možnost, že svoje příspěvky smazali (jsou zde jistí jedinci, co mají tuto činnost jako druhé přirození)
    NYX
    NYX --- ---
    77WHITE: Ted uz se zalohy nevytvari. Pokud je nejaka zaloha z drivejsi doby, je na ne v diskuzi zalozka.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ORTWORKA: ono to vypadá, že se dialog přidání nezmění, ale na topu uvidíš informací "uloženo" + se nový "přítel" objeví v seznamu.
    Pokud ne, zkus jiný prohlížeč.
    Btw přidal jsem si tě pro ukázku do přátel.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam