tak za a ten hc punk (ne metal!) je domluvený někdy od července akorát někdo jaksi pozapoměl mi říct ať to zapíšu do kalendáře a já sem o akci do poslední chvíle nevěděl
za b je domluveno, že punk skončí nejdéle ve 22 a co vím, tak techno nikdy v dis nezačalo dřív jak tak půl jedenáctý takže to akorát vychází
za c je domluveno, že kdokoliv kdo řekne že jde na systémy nebude platit vstup
za d aparatura co je v dis je zvukaře a po tom co při minulý elektro akci mu opět někdo odpálil reprák tak aparaturu bude zapojovat výhradně on, takže se stejně bude muset počkat až to zapojí zvukař a ten to neudělá dřív jak po skončení punkové akce
za e discentrum od začátku byl punkový klub plný "posraných" metalistů a anarchopunk (punk s politickým podtextem) je základem myšlenky proč discentrum vzniklo a existuje. to že se tam později začlo dělat i disco to je jen vedlejší produkt discantů co tam bydlí (pokud pro vás je to co má hrát v sobotu metal, tak pro mě je zas to co bude hrát po 22 disco). - joke
za f nevím jak vy, ale já sem odchovanej třeba squaty jako byla Ladronka a tam bylo pravidelný že večer byli punkový koncerty a v noci techno. fakt nechápu averzi rádoby technařů k jiným stylům hudby i k těm který mají v základu spolu blízko (oba proudy vznikly jako kontrakultura), schází se na ně podobný lidi...