VERO: snad se Bubble nebude zlobit, kdyz zverejnim jeho report:
no dorazilo cca 15lidí + asi 5 krišňáků kteří to "vedli". Meli zvonečky, buben a takovej nástroj podobnej harmonice co nevím jak se jmenuje. Rozdaly se papíry s mantrama podle kterých se chvíli jelo ale pak se to zvrhlo na klasiku točící se kolem hare křišna, hare rama, govinda jaya jaya, radhara-mana hari apod., což bylo i nejlepší protože to bylo jednoduchý a mohli se zapojit i ti kteří předtím jenom okouněli. V tomhle se různě gradovalo od pomalejších rytmů po rychlejší, chvílema docela hypnotický. Ke konci se pozice "předzpívávače" místo hlavního krišňáka ujaly postupně dvě slečny (asi jejich kámošky), které zpívaly složitější melodie a moc lidí už se nechytalo, ale obě (a hlavně ta druhá) měly krásnej hlas takže se to i dobře poslouchalo.
Celkově za mně super večer, veselá kamarádská atmoška. Mrzelo mě že někteří moc nezpívali, nebo zpívali tak napůl pusy, ale krišňáci řikali že jsme super a že to je zatím nejlepší co zažili.
- nejak jsem si puvodne nespojila, ze jsou to krisnaci, ale zejtra se tam chystam)