Winter Conspiracy vol. 4 dojmy
Mám za sebou se super bandou další výlet do Kolbenky. A tenhle patřil k těm nejpovedenějším!
Před tovární halu jsme mohli dorazit před dvanáctou, překvapilo mě, že nebyla žádná fronta.
Celkově bylo uvnitř míň lidí, než bývá v Kolbence zvykem, ale to bylo pro nás jenom plus. Všude se dalo dostat, místa k paření bylo dost. Taky mi Kolbenka přišla o něco uklizenější, než kdykoliv jindy, i když samozřejmě to byl Halomrd se vším kekelem. Jako záchody, to radši nekomentovat. To už jsem tam v těch místech radši močil na zem, protože všechny piss-stojany byly přechcaný a nechtěl jsem se tím ohodit. Naopak zvuk byl oproti X-Massacru úplně jiná liga, pořádně to bouchalo. Byl jsem s výbornou partou, potkal jsem spoustu známých i nových lidí a nafotil dost super partyfotek. Pocity byly výborný, stejně jako nálada. :D Díky Edit, Houbovi, Klonfrndě a Markétě za super party, protože s přáteli je každá party hned lepší! A vzít si kanady do Kolbenky se ukázalo jako super nápad!
Ben9mm na začátek vůbec neurazil. Míchal hardtek s hip-hopem a breakbeatem a na začátek fajn, i když ani jeden z těchto žánrů vůbec nemusím.
Lenny Dee svůj set odstartoval industrial hardtechno částí, která neměla hluchý místo a jedinou chybu. Kopalo to nonstop a vrchol této části byl track Madhouse Brothers - Machete (Sandy Core Remix). Později začal pro sebe typicky míchat industrial hardcore s mainstream hardcorem. Drtil tracky jako Matt Green - Chest Painz vs. Spiritual Offest, Tymon - Down With The Real (eargasm!!!), Satronica - Live, Blood, Pain, Death (Tymon Remix) (uáááá), Angerfist - Bite Yo Style, Satronica & Unexist - Fuck The System a nejvíc sem si zpíval Tieum & Ophidian - Black Sun. Myslím. Set to byl parádní, našláplý a skoro celý jsem ho propařil. Tak to má být. Zpětně hodnotím ten set ještě líp, než na místě!!! 87%!
Něco co bylo mezi Lennym a Progamers – To se dalo taky poslouchat. Tuším, že se to byl hardtek a frenchcore. :D
Progamers LIVE podle mě nedorazili v kompletním složení. Viděl jsem jen Skozu, ale snad se nepletu. Set mě překvapil, protože jsem čekal spíš tribecore a měkkej frenchcore a i když ten zazněl taky, tak se hrál i tvrdší frenchcore a mistr do toho míchal dokonce mainstream hardcore. Kromě jejich produkce si vzpomenu ještě na Radium – Big Noise a nějakou frenchcore verzi Linkin park Numb. Celej set byl pro mě velký překvapení. A milý, protože se mi Skoza loni na WC3 moc nelíbil. Takže 78%!