úvod
témata
události
tržiště
události
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit heslem
přihlásit přes passkey
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
účastníci
JANYNA
Demonstrace proti tunelování lesů České republiky
Tuto středu má vláda schválit kontroverzní obří tendr Lesů ČR.
Takzvaná Dřevěná kniha, kterou navrhuje ministr zemědělství Ivan Fuksa (ODS), stanoví pravidla zakázek a obchodování státního podniku. Hnutí DUHA i další experti varují, že navržená pravidla poškodí zdraví lesů – a také připraví stát o miliardy korun, protože plánované regule prodeje dřeva jsou velmi výhodné pro několik velkých dřevařských firem.
-------------
Hnutí DUHA a milovníci lesů z řad veřejnosti budou žádat ministry, aby se proti kontroverznímu návrhu postavili a zajistili péči o zdraví lesů i poctivé hospodaření ve státním podniku.
Nejsem z Prahy, nejsem z Duhy, ale na lesích mi záleží, a proto dávám pražákům vědět, že mohou ve středu jít vyjádřit svůj názor.
Politici se nám nějak vymykají z rukou, a je třeba na ně přitlačit, aby se začali vracet do mezí slušného chování a odpovědnosti k nám - jejich faktickým zaměstnavatelům!
Kdo má stejně jako já problém dostavit se do Prahy v určenou dobu, může se připojit k e-mailové kampani a zaslat svůj nesouhlas představitelům vlády. E-maily jsou na níže přiloženém odkazu.
Najdete tam také analýzu důsledků současné podoby Dřevěné knihy od Hnutí Duha, která vám dá lepší představu o příležitostech pro rozkrádání, podvody a korupci, které by Dřevěná kniha vytvořila:
http://www.facebook.com/note.php?note_id=499810778535&id=299124538476&ref=mf
Chovejte se jako akcionáři této republiky, dejte politikům vědět svůj názor a ukažte jim, že pokud se chtějí udržet v pozici, takového chování má své meze.
SELECTOR_IX
---
---
11:34:27 17.1.2011
ta poslední věta je bohužel naprostá utopie, celá politika je fraška a my sme banda hlupců. dokud nepoteče krev, nic se nezmění. drž hubu, občánku, plať vesele daně a možná se ti nic nestane. ale půjdu to podpořit, to je jasný.
<<
<
automatické načítání
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam