DIGITALIS: Dyť jo, taky sem odpůrcem vykořisťovatelský a navíc neekologický komerční společnosti, to ale neznamená, že chci mít za pár let republiku tvořenou z poloviny přistěhovalcema a prezidentem např. Vietnamce, ale to byla spíš nadsázka. Právě proto, že ústava by to klidně umožňovala, je tomu potřeba zabránit jinak...Regulace přísunu přistěhovalců tady dost selhává a navíc to spousta z nich obchází ilegálnim způsobem a proto jich tu vidíme tolik, no nic...
A co se mejch vztahů týče, tak nechápu, proč to sem taháš, nicméně na komerci sem chodila dva roky s Chrisem Sadlerem, na psytranceu skoro tři roky s jednim djem, ale od tý doby, co chodim na techno se to, nevim, čim to bude, nějak změnilo. Nejdýl sem chodila s jednim technařem rok a půl a teď s jednim týpkem z Boleslavi (předtim bydlel v Lípě) dva roky. Ale omyly, jako například ty dva, o kterejch si mi napsal do pošty, se samozřejmě stávaj, když se mnou někdo nechce bejt tak dlouho, jak bych chtěla, tak ho dlouho nutit nebudu. Ale nechápu, proč je to pro někoho tak významný, že mi to musí po dvou letech připomínat a ještě si z mý smůly dělat prdel, tim samozřejmě nemyslim tebe.
A jak jako vyřádit ve vztazích na netu?? Bejvalej se mě chtěl po roce a půl zbavit, po půl roce pátrání objevim kluka, co se mi líbí, tak napíšu do diskuze, kterou bude číst, ne? Myslíš, že takovej týpek čte seznamky?? To bych se zasmála.
Kdybych se chtěla seznámit jen tak s někym, tak se zaregistruju třeba na facebook, dam tam svojí fotku a do tejdne mam rande s tunou diskantů, kravaťáků a kurevníků. To mam skoro lepší jít na panáka s prvnim ňoumou, co mě pozve na akci na panáka nebo s některym typem z práce, kterej by se mnou ani nejel na open air...Tak a už dost. Nazdar.