PIZI: dam ti takovej malej příklad.
Pracoval jsem jako rozvozce pečiva pro největší pekárny v praze.na starosti jsem měl centrum,nejenom ja ale 3 auta ktere zavazeji v noci.vietnamci nemaji vetsinou nic na faktury,nebo teda abych to vysvetlil,platí hotově na fakturu,takze na kazde vecerce vybiras penize.to je v poradku stim nikdy problem nebyl.kdyz pominu ze ti klidne vlezla cela famílie do auta a chteli skoro vsechno co si tam mel,dobry,to se vzdycky nejak vyresilo,)Bojej se tak si nic nedovolili.jedne noc se stala takova věc..kamarad zaváží už leta letoucí,a jel takhle na kraji stodůlek smer do centra ve dvě ráno.zastavil,u jednoho krámu kde k němu přijeli asi tři dodavky plny vietnamcu,a vybehli na nej s nozema at s toho auta vypadne.to taky udelal,to by udelal kazdej.behem 5minut byly bedny přeházeny v jejich autech a zmizeli.ja sem sel do prace na treti hodinu nakladam auto a sleduju jakej je rozruch na rampě.policajti,šef atd to řešili.ja jel rozvazet svoji obvyklou trasu.trasa cca 15 večerek centrum.na dvouch prvnich me bylo řečeno že už pečivo maj a že nestihli zrusit objednavku v noci.bylo to divny nikdy se tohle nestalo.na dalsi vecerce,kdyz jsem vykladal zbozi prijeli dobry 4 Bmw a jeste nejaky auta.na kozenejch sedackach,vietnamci v sáčkách meli nalozeny bedny s pecivem a rozváželi je místo mě:)stál jsem tam jak přikovanej,spadlá brada.tu noc jsem pochopil jak to funguje.
kamarád dal vypověd ten den,a ja po roce a půl práce tejden po něm.tenhle pripad se opakoval jeste jednou,nikdy se nenasel viník,nikdy se nic nevyšetřilo.šlo o rohlíky,housky a chleba tak co že jo.za celou historii pekarny se nikdy nestalo ze by nekdo prepadl cele auto s pečivem,pro pečivo:) pouze tyto dva případy.