úvod
témata
události
tržiště
události
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit heslem
přihlásit přes passkey
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
účastníci
ANIQUE
BUMBAC
CERNY_KOCOUR
DAEMONA
EETEE
ELEYNE
ELSPETH
FOSSY
HARAKOCZKA
HEBORIK
KACHNY
KATRIEN
KRISA
MADELEINE
MADLENKA
MORGAINE
PAJDA
PERTAKOIN
RUSALKA
TERMOT
TMA
TRIKSTRA
VAMPYRCIK
VIS
XTREE
Anique se vdává, Hobit se žení... II.
...to je pane nadělení!
Toto je pozvánka na svatební hostinu, která bude vypadat následovně:
V sobotu od 12 u nás bude k dispozici první jídlo, pozveme rodiče, party se pomalu rozjede, přes odpoledne poběží ve velmi klidném duchu, takže touto dobou jsou vítány i matky s dětmi bez hlídání atd., během odpoledne bude ještě jedno jídlo.
Cca v pět, v šest bude večeře a po večeři se pomalu začne řádit. Hudební produkce do deseti hodin povolena a žádána, nástroje s sebou.
V průběhu večera bude ještě jedna večeře, takže i velmi hladoví si přijdou na své. Kdo bude mnoho indisponován opojením alkoholovým, nebo kdo to bude mít domů velikou štreku, může nocovat a ráno dostane kávičku:)
Akce je půl na půl kuřácko-nekuřácká.
Kdo má pocit, že by nám chtěl něco dát, tak my máme pocit, že nic nepotřebujeme, respektive potřebujeme, ale nepotřebujeme, aby se nám sešly 4 stejné věci:). Kdyby se někomu líbila party a chutnalo jídlo, tak své ocenění může nechat v příslušné kasičce:)
Kdo se zůčastníte? Připiště mi prosím sem dolů v kolik cca byste dorazili, abych si rozplánovala vaření:)
Těšíme!
TERMOT
---
---
11:08:29 3.3.2011
CERNY_KOCOUR
: dík za upozornění já jsem si toho nevšimla že je to týden na to
Tak se nabízím klidně místo Visenny na pomoc ;)
CERNY_KOCOUR
---
---
11:06:55 3.3.2011
áááá, všechno zpět, koukám že je to o týden později než svatba. Tak to bych asi dorazila až někdy večer, protože přes den natáčíme s Dačickými ten jejich zombie film, už jsem jim to slíbila :o(
CERNY_KOCOUR
---
---
11:06:01 3.3.2011
Dorazím případně tak abych ti mohla něco pomoct, řekni si
TERMOT
---
---
11:04:50 3.3.2011
My bychom se s dětma stavili odpoledne já až budu mít odpracováno a podle dohody by tam mohl zůstat jeden z nás druhý s dětma bude muset domů
<<
<
automatické načítání
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam